Familie hygge på Naturlegepladsen, Røverknolden i Rold Skov

En aktiv dag for 3 generationer

Foto: Thomas Ingstrup

Her er et eksempel på hvordan flere generationer mødtes en sommerdag i Rebild. Familien mødtes ved RebildPorten og drog herfra ud på forskellige oplevelser og sluttede dagen af med, at være samlet under åben himmel i Rold skov til kvalitetstid og hygge.

Et oplagt mødested er ved indgangen til Rebild National Park, fordi her er en stor gratis parkeringsplads og ikke mindst RebildPorten, som er din inspirationskilde til Rebild, Rebild Bakker og Rold skov.

Hvis I er en større familie som besøger området, kan I naturligvis opleve sammen - men der er også rig mulighed for at splitte gruppen op og dermed dække mange ønsker og behov.

 

Efter at være mødtes ved RebildPorten tog fædrene på Røverknolden, hvor den medbragte mad fra RebildHus blev spist inden turen gik videre til Skaterbowlen og MTB teknikbane bag Skørping skole. 

Mødrene snørede løbeskoene og løb via “Rold Skov halvmarathon ruten” fra RebildPorten til St. Økssø, hvor den stod på udstræk inden en dukkert i noget af Nordjyllands reneste badevand. 

Bedsteforældrene var på en længere cykeltur i området og se minder fra krigens tid. Da kaffetørsten var blevet slukket ved Top Karens Hus kørte parret videre til Rebildcentret med Thngbæk kalkminer og ådalen i håb om at få et glimt af isfuglen. I ådalen blev der drukket kildevand og flaskerne blev fyldt inden turen gik videre imod Mossø, for at mødes med resten af familien.

Mossø dannede rammerne for familiens fælles afslutning på en aktiv dag, med lidt fiskeri, subboard og hygge under åben himmel.

 

Dagens program for de 3 generationer

Et fælles ønske fra hele familien var, at de gerne ville ud og være aktive sammen

Mødrene

   

  Fædrene med børn

  Bedsteforældrene

  • RebildPorten
  • Museumsbesøg, Rebildcentret
  • Frokost på Top Karens Hus
  • På cykel til Gravlev ådal
  • Drikke kildevand
  • Cykeltur i Rold Skov
  • Mossø
  Jane Pilgaard
  Destinationsudvikler

  Teamkoordinator / MEETMATURE ansvarlig

  japi@rebild.dk

  Mobil:+45 40619753