RebildPorten

Erhverv

Gravlev kilde

RebildPorten er sat i verden for at servicere, formidle og ikke mindst udvikle turismen i Rebild. Vi arbejder altid med gæsten i centrum og vores unikke natur og historie er med til at definere de overordnede arbejdsrammer. Dedikerede medarbejdere med ressourcer inden for turisme, event, markedsføring og kommunikation er med til at sætte barrieren højt både internt og eksternt, og vi arbejder i samme retning på at gøre Rebild til en attraktiv destination med besøg af både kortere og længere varighed.

 

Handlings-plan 2020

Foto: RebildPorten

Årsrapport 2019

Foto: RebildPorten

Samarbejdsprojekter

RebildPorten er en del af flere samarbejdsprojekter for fx. at præsentere Jyllands flotte og mest spektakulære naturområder som alle indbyder til aktiviteter, at markedsføre Himmerlands lokale fødevarer og fødevareproducenter og outdoor-oplevelser og inspirere til oplevelser langs hærvejen som går hele vejen op gennem Jylland.

OutdoorDenmark

OutdoorDenmark præsenterer Jyllands flotteste og mest spektakulære naturområder, som alle er rige på aktivitetsmuligheder og sportsevents.

Hærvejen

Inspiration til oplevelser langs hærvejen, som er mere end 500 km varieret vandre- og cykelruter op gennem Jylland. Kom tæt på naturen og historien ved hærvejen.

Made in Himmerland

“Made in Himmerland” er et samarbejde mellem RebildPorten, VisitVesthimmerland og VisitMariagerfjord, der er gået sammen med områdets fødevareproducenter og leverandører af outdoor-oplevelser for sammen at markedsføre Himmerland.