Lyngklædte Rebild Bakker

GoVisit - App

Foto: Helle Vibeke Andersen

RebildPorten har samarbejde med GoVisit, som er en app og kalenderløsning til nem markedsføring og branding af arrangementer og events. 

Denne app og kalenderløsning er nu tilgængelig for alle turisme- & oplevelsesaktører i Rebild.

GoVisit har i forvejen samarbejde med Destination Himmerland og Enjoy Nordjylland, så oplevelser og events i Nordjylland vil fremadrettet være godt dækket ind og tilgængelig via appen. 

Med den lokationsbestemte App er det let for turisten at finde ud af, hvad der er at opleve i et bestemt område på et bestemt tidspunkt - "og det er mindst lige så nemt for turist- & oplevelses aktørerne at oprette oplevelser og events. I bruger GoVisit platformen til at tiltrække, informere og engagere turisterne.

Når du som aktør opretter, så vil dit event eller oplevelse med det samme blive synlig på RebildPortens hjemmeside og på GoVisit appen."

Dertil kommer, at der er over 100 forskellige ikke-aktørbaserede oplevelser oprettet i GoVisit app’en. Det betyder steder som Frueskoen, Bette Berlin og Skillingbro kalkgrav og mange andre. 

Udover promovering af arrangementer og events, så har RebildPorten også tilkøbt adgang for turist- & oplevelses aktørerne i Rebild til tilvalgsordningen GoVisit Ticket, som er et nemt billetsystem, som netop understøtter appen og kalenderen

Alle turist- & oplevelses aktører i Rebild har mulighed for at få gratis login til GoVisit og GoVisit Ticket, hvorefter man kan oprette sin profil og efterfølgende events og oplevelser. Samarbejdet gælder til og med 2024. 

Kom godt fra start

For at kommer allerbedst og hurtigt fra start beder vi dig se disse 2 videoer:

Sådan opretter du et arrangement i Govisit

Introduktion til Govisit Ticket

Hold dig opdateret

Du kan følge med vedr opdateringer og gratis webinarer fra GoVisit og GoVisit Ticket på https://www.facebook.com/groups/1040883792729041

Jane Pilgaard
Kontakt for support

Teamkoordinator / MEETNATURE ansvarlig

japi@rebild.dk

Pernille Mulvad Møller
Kontakt for support

Destinationsudvikler (Eventansvarlig)

pmmo@rebild.dk