RebildPortens udstillinger

I RebildPorten finder du information om natur og dyreliv, kultur og historie samt inspiration til oplevelser og events i Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov.

I ØJEBLIKKET KAN DU OPLEVE OG SE OM...

 

VANDRETURE MED ELLER UDEN GUIDE?

Bliv klædt ordentlig på til din næste vandretur. I udstillingen finder du kort, brochurer, information og inspiration til vandretur med eller uden guide. 

Vandreture med guide

Vandreruter

 

FRILUFTSLIV

Overnatning i det fri er for alle og er en helt unik oplevelse. I udstillingen finder du info om shelter-pladser og vejledning til fri teltning i statsskoven.

 

MADOPLEVELSER

Gastronomisk kvalitetssti er en certificeret vandrerute der kombinerer en fantastisk vandretur med 3 gode spisesteder. I Udstillingen finder du vandrerkort og yderligere beskrivelse samt guide til endnu flere gode madoplevelser i Rebild.

 

TRIATLAND REBILD - SPORT EVENTS

Er du mere til MTB, Trail-løb, Open Water svømning eller Landevejs-cykling? I udstillingen finder du også kort over officielle cykel, løbe og svømme-ruter samt info om kommende sport events i Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov.

 

BACK TO REBILD med John Birk

Vores gode ven, Ranger og naturelsker, John Birk lever i, med og af naturen. Men han holder meget af lige at kigge forbi RebildPorten i ny og næ. Bare for at få en lille snak om hvad der rør sig i området. Og naturligvis give os et par gode tips og råd med på vejen. Vi er meget glade for Johns besøg og har taget ham til os. Så meget at vi har givet ham en plads i vores udstilling. Her inviterer han med "outdoor" i hans skæve og underholdende univers og byder på vilde oplevelser i Rebild
 
Ved skranken kan børn og barnlige sjæle få udleveret "Back to Rebild" - vandtatoveringer!

Se mere BACK TO REBILD

 

DU FINDER ALTID INFO OM...

  • Skoven igennem 20,000 år
  • Dyrelivet
  • Plantelivet
  • Den Dybe Skov
  • Det klare vand - kilderne i Rold
  • Skovfolk og Herrefolk
  • Pioner og Søn - RebildFesten 4. juli
  • Folk og Røvere

 

Kig ind og bliv inspireret til flere vilde oplevelser i Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov