Vandre guide
vandring i det fri

Oplev fantastisk vandring i Rebild

Foto:RebildPorten&Rebildporten

Vandreruter i Rebild Bakker og Rold Skov

Naturen i Rebild National Park indbyder til korte hyggelige slentreture, lange friske traveture, eller sågar til en hel vandreferie. Erfarne vandrere er enige om, at Rebild Bakker og Rold Skov byder på nogle af landetsbedste og mest alsidige vandreture – korte som lange. Om det er en kort vandretur en eftermiddag eller sågar en hel vandreferie, så kan du få din lyst til vandring stillet i Rebild Bakker. Her er højdemeter, bakker og dale, løvskov og nåleskov og blanke, smukke søer. Her på siden finder du vandrekort over Rebild Bakker, oversigt over planlagte guidede vandreture samt vores forslag til ruter.

Rebild Bakker ruten

Foto:Daniel Brandt Andersen

Er det første gang, du vandrer i Rebild, vil vi foreslå dig at tage Rebild Bakker Ruten, der er 11 km lang. Den blev indviet i 2018 og er markeret med hvide pile hele vejen rundt, såden er nem at følge. Den er både certificeret som Kvalitetssti af Dansk Vandrelaug og den er af tyske Deutsche Wanderinstitut valgt som Premium Vandrerute.Vil du hellere gå en kortere rute, så kan du skære den af, så du enten går knap 4 km eller 8 km istedet for de fulde 11 km. Her finder du kort, hvor Rebild Bakker Ruten er markeret.

Sådan hjælper du andre med en god vandretur
Har du din hund med, så hold den i snor og hav en hundepose med, så du kan samle op efter den. Tag alt dit skrald med dig igen. Efterlad kun dit fodspor. Hvis du kan slæbe det med ud i skoven, kan du også slæbe det med hjem igen.

Hvis du deler billeder på Instagram, så tag gerne @rebildporten og/eller brug også gerne hashtags som #rebild #roldskov eller markér lokationen. Det kan hjælpe andre med at arrangere deres tur.

Vi håber du får en rigtig god vandreoplevelse i Rebild, Rold skov og Rebild Bakker uanset turens længde og årstid.