Red Bull Rævejagt i Rold Skov og Rebild bakker

Red Bull Rævejagt 2017

Er du hurtigere end Simon Andreassen?

Mountainbike løbet Red Bull Rævejagt vender tilbage til Rebild Bakker til oktober

Lørdag d. 7. oktober slippes MTB-verdensmesteren Simon Andreassen atter løs i en intens jagt på 450 ryttere i Rebild Bakker og Rold Skov.
Tilmeld dig den spektakulære rævejagt fra 3. juli.

Med en verdensmester i topform, 450 ryttere og en ny specialdesignet cross country (xc) rute bliver der med garanti fart over feltet, når Red Bull Rævejagt for tredie år i træk vender tilbage til Triatland i Rebild Bakker og Rold Skov.

Rævejagt på to hjul
MTB-løbet Red Bull Rævejagt vender op og ned på den klassiske Hubertusjagt: Hesten er nemlig udskiftet med en af ”jern”, og under selve jagten er det jægerne, som bliver jagtet af ræven i form af den tredobbelte MTB-verdensmester Simon Andreassen.

En infernostart sender de 450 rødklædte ryttere ud på en udfordrende rute i området omkring Rebild Bakker med ræven Simon Andreassen i hælene. Med et tidshandikap sætter han i efter feltet og vil forsøge, at indhente og passere så mange ryttere som muligt på den ca. 12 km lange rute.

Kør specialdesignet XC-rute mod verdensmesteren. Der venter deltagerne en ny og udfordrende XC-rute, som både vil indeholde single tracks og en række nye obstacles. Ruten er udviklet i samarbejde med Naturstyrelsen og Rold Skov MTB og kan kun køres i forbindelse med Red Bull Rævejagt.


Om Red Bull Rævejagt

Læs mere om Red Bull Rævejagt her og tilmeld dig løbet fra d. 3. juli 2017.
Få løbende nyheder i eventet på Facebook.

Early Bird pris: Tilmeld dig inden d. 7. september og du får billetten til 250,- eksl. Gebyr. - Efter d. 7 september koster tilmelding 350,- eksl. Gebyr. 
Man skal være fyldt 16 år på løbsdagen, for at kunne deltage. Som tilmeldt får alle MTB’ere lov til at prøvekøre ruten fredag d. 6. oktober. Herudover vil alle tilmeldte få udleveret en Red Bull Rævejagt race shirt, der skal bæres på løbsdagen.

Løbet arrangeres i samarbejde med Naturstyrelsen og Triatland Rebild. Løbet støtter det lokale rutearbejde i Rold Skov MTB Laug.
Læs mere om MTB mulighederne i Rold Skov på www.10spir.dk

Del denne side

Hyggelig start på jagten med vores herlige overnatningstilbud:

Rold Storkro

Vin & Vildt før Rævejagten

Rold StorKro giver et ganske særligt tilbud til jer, der gerne vil starte Rævejagten på den vilde måde: Kr. 995,00 pr. person for buffet, overnatning på dobbeltværelse og morgenmad lørdag. Se hele tilbuddet her...

Red Bull Rævejagt 2016

Det sker i Rebild

Begivenhedskalender - Det sker i Rebild

Der er rigtig mange arrangementer i Rebild og du kan finde den store oversigt lige her...