©  Foto:

Suldrup Kro Autocamperpladser

Kommer du med autocamper? Er der ved Suldrup Kro faciliteter til overnatninger i egen autocamper. Hjemmelavet kromad kan naturligvis tilkøbes.

Suldrup Kro står som et symbol på tradition og fornyelse. Altid klar til at byde gæster velkommen, hvad enten det er ophold i egen autocamper, et hjemmelavet måltid, en overnatning på kroen, eller en særlig begivenhed.

Kendt for traditionel hjemmelavet kromad af høj kvalitet lavet på friske råvarer. Specielt deres BBQ-ben, udvalg af salater samt Højer-skinke fra Sønderjylland, kan fremhæves

Et oplagt valg hvis du søger overnatning i Himmerland med kort afstand til byliv i Aalborg eller den smukke natur i Rebild Bakker og Rold Skov 

KROMAD:
Kroens køkken og restaurant tilbyder á la carte i kroens restaurant, take away, mad ud af huset til selskaber og naturligvis komplet forplejning til selskaber på kroen.

Åbningstider:
Onsdag-lørdag fra kl 16.00. Køkkenet lukker for sidste bestilling i restauranten kl. 20.00.

TAKE AWAY:
Kroen tilbyder take-away alle dage
Følg Suldrup Kro på Facebook for tilbud og inspiration
 

OM SULDRUP KRO
Suldrup Kro er en familiedrevet Kro. Overtaget i 1982 og drevet med stolthed af flere generationer. Fire årtier med fokus på at gøre hvert eneste arrangement unikt for deres gæster, fast besluttede på, at ingen begivenhed skal føles som en rutine.

Siden familien overtog kroen tilbage i 1982, er der kontinuerligt arbejdet på at renovere og udvide faciliteterne, en indsats de planlægger at fortsætte med. På det kulinariske plan stræber de efter konstant fornyelse med rødder i traditionelle værdier.