©  Foto:

Gavlhuset

Velkommen til Gavlhuset
Gavlhuset er en hobbybutik hvor du finder masser af hobbyartikler, inspiration og kreative aktiviteter. Butikken emmer af inspiration og kreative idéer og der er i indretningen lagt an til at vores kunders kreativitet kan spire når de går på jagt i butikken. Den hektiske hverdag efterlader vi uden for døren, så du kan få lov at gå på opdagelse i vores kreative verden.

Varesortiment
I Gavlhuset tilbyder vi et kreativt og underholdende sortiment af materialer og modeller til mange slags hobbies. I butikkens produktsortiment indgår alt lige fra Kalkmaling, DIY Bolig tilbehør, Brugskunst, Hama Perler, Posca Tusser, Hobby Maling, Patchwork stoffer, Broderi garn, Quilling & Quilling tilbehør og ikke mindst et stort udvalg af produkter og materialer som Dies, Stempler, Stencil, Karton og meget mere til Kortfremstilling og Scrapbooking.

Events og Arrangementer i Gavlhuset
Gavlhuset afholder forskellige Kort & Scrap caféer, Patchwork caféer, Quilling kurser og andre kreative arrangementer i butikken. Har du et ønske om at færdiggøre et sy-projekt, papirprojekt eller andet som du er gået i stå med? Så få netop den hjælp du har brug for, til at komme videre med projektet. Du mødes med andre i samme hobby og interesse og har mulighed for at udveksle idéer og erfaringer og netværke med andre. Find vores kurser og arrangementer og hold øje med kommende begivenheder på gavlhuset.dk/kurser.

Beliggenhed
Gavlhuset ligger ud til motorvej E45 - Afkørsel 33 Haverslev. Her er fra parkering og altd kaffe på kanden og en siddeplads at finde i vores hyggelige butik.

Har du lysten til at kaste dig over en ny hobby eller fordybe dig yderligere i den hobby du er optaget af nu? Så er Gavlhuset helt sikkert et besøg værd.
Se mere på Gavlhuset – Din Kreative Butik