Gå til indhold
©  Foto:

Bjerg & Søbye

Bjerg & Søbye har 18 års erfaring med alverdens arrangementer og utraditionelle events, for virksomheder der ønsker en lidt anderledes personaleudflugt.

Bjerg & Søbye har et fantastisk udendørsområde i Rebild Bakker lige ovenfor Thingbæk Kalkminer. Vi har gode erfaringer med at invitere deltagerne ud i naturen, hvor vi med mange års erfaring arrangerer aktiviteter og har faciliteter, så alle føler sig godt tilpas i de for nogen uvante omgivelser.

Vores aktiviteter udfordrer både samspillet mellem deltagerne og den enkeltes grænser. Men vi er meget opmærksomme på at den enkelte aktivitet er afpasset til målgruppen. Det er vores mål at “lege” og få læring gennem sjove og spændende aktiviteter. Og det mål er vi gode til at indfri.

Bjerg & Søbye er kendt for at afvikle lærende aktiviteter i naturen, men vi bruger lige så meget tid i møderum og konferencesale. Vores kompetencebredde gør, at vi selv afvikler logistisk krævende outdoor forløb samtidig med at vi går i dybden med de processer, der foregår mellem vores deltagere. Vi er med andre ord sjældne praktikere, der arbejder indgående med intellekt og følelser – indsigt & udbytte…

bjergsoebye.dk
tlf. 23 71 40 81

Share your wonders: