Stendalen

Om Meetnature

Foto: RebildPorten

"Skift mødelokalet ud med skov, bakker og kildevand og giv dine medarbejdere mulighed for at etablere et helt nyt samtalerum, der indbyder til kreativitet, inspiration og til at blive klogere på hinanden."

Sådan lyder opstarten til Rebild National Park, Rebild Bakker og Rold Skovs nyeste projekt "MEETNATURE", som er sat i værk for at gøre opmærksom på Rebild som en erhvervsturismedestination.

Vandring i Rebild Bakker
Foto: RebildPorten

Rebild National Park, Rebild Bakker og Rold Skov har et stort potentiale indenfor erhvervsturisme med fokus på Rebilds kvalitet og naturen som omdrejningspunkt for læring. Der er en landsbykultur og en nærhed i Rebild, som gør det muligt, at skabe noget sammen og sikre fælles udvikling og muligheden i at nytænke erhvervsturismen til Rebild.

Noget af det helt unikke ved Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov

Med naturen som omdrejningspunkt åbner vi op for sanserne, det giver overskud og energi til læring og fordybelse

Efterår i Rold Skov

Skov

Rebild Bakker

Bakker

Vand fra Ravnkilden

Kilder og Åer

Dronebillede ved St. Økssø

Søer

MEETNATURE er en del af RebildPorten

RebildPorten er udover at være turistinformation og formidlingscenter for de mange besøgende som hvert år besøger Rebild Bakker og Rold Skov også et udviklingshus. Dedikerede medarbejdere med ressourcer inden for turisme, event, markedsføring og kommunikation er hele tiden opdateret med vores samarbejdspartnere.

RebildPorten er beliggende i Rebild kommune med Danmarks ældste nationalpark, adgang direkte til Rold skov og mange andre unikke naturperler. Her er masser af plads og muligheder for at udfolde sig i aktive og lærerige outdoor-events og oplevelser, skræddersyet til jeres behov.

Foto:RebildPorten

Jane Pilgaard
Skal du have hjælp til at planlægge næste møde?

Teamkoordinator / MEETNATURE ansvarlig

japi@rebild.dk