Teambuilding hos Bjerg og Søbye

Naturen som ledelsesværkstøj

Foto: Henrik Bjerg

Har din ledergruppe brug for at lære og navigerer i det personlige lederskab?

Med MEETNATURE tilbyder vi et nyt og spændende mødekoncept i Rebild. Hvad enten du skal afholde møde, kursus, konference eller skabe en uforglemmelig Company Day, så står vi klar til at danne rammerne i Rebilds smukke og enestående natur.  

Når vi er på vandretur i naturen, følger vi som regel et kort, der sikrer os, at vi bevæger os i den rigtige retning. Det samme gør sig gældende i teamledelse og daglig drift i en virksomhed. Det er vigtigt at kunne sætte en retning, så vi ikke farer vild.

Foto:Kjetil Løite

Har du eller din ledergruppe brug for at lære og navigerer i det personlige lederskab?  

MEETNATURE kan med et skræddersyet forløb, give dig som leder eller jer som ledergruppe, de rette værktøjer til at skabe en bedre fælles dialog, beslutningsproces eller konflikthåndtering.

Med MEETNATURE kan vi arrangere forskellige typer af teambuilding, guidet mountainbike ture, kurser og aktiviteter i Rebild, Rold Skov og Rebild Bakker. Det kan være den “traditionelle” teambuilding, hvor der er fokus på samarbejde og kommunikation, hvor I oplever nye styrker og kompetencer hos jer selv og hinanden. Eller blot, at blive inspireret på ny, med naturen som omdrejningspunkt.

Vi glæder os til at byde velkommen i Rebilds enestående og berigende natur.

 

Jane Pilgaard
Kontakt:

Teamkoordinator / MEETNATURE ansvarlig

japi@rebild.dk