©  Foto:

Tri ved Søen 2024

Lørdag den 1. juni & søndag den 2. juni 2024

Velkommen til Tri ved Søen 2024 for 8. gang. Tri ved Søen bliver afviklet i de mest natur skønne opgivelser hvor sikkerheden er i top. Svømningen foregår i St. Økssø i Rebild kommune, cykelruten er forholdsvis flad i en sløjfe af 19km. Løbet er rundt om søen som er 2,6km/ pr runde.

Triathlon og duathlon for helt nye atleter samt de erfarne. I bliver klædet på til at gennemføre stævnet og vores statestik siger at 99 % af alle som stiller til start de gennemfører. Kom og vær med til en fest i skoven.

Der vil være speaker, tidtagning, markerede ruter samt officials, medalje, fede præmier til 1,2, 3 H/D på 1/4 og 1/2 distance, forplejning, badehætte, t-shirt.

Der er T-shirts til alle som har bestilt inden 1. marts.

NYHED:
Du har nu muligheden for at gennemføre en DUathlon med 5km løb - 45km cykel - 5km løb. Det skal gøres induviduelt og KUN om lørdagen. Løbe og cykel ruterne er magen til 1/4 Jernmand ruten. Der vil være lækkert depot, finisher medalje og god stemning hele vejen. Ruterne er markeret og der vil være hjælpere på ruten. MAX 100 Deltagere.