©  Foto:

Rold Skov Golfklub

Rold Skov Golfklub

Med en bane beliggende tæt ind til Rold Skov med alle dens herligheder og fortræffeligheder kan vi naturligvis fremvise noget af Danmarks smukkeste natur.
Banen fremstår som noget af det smukkeste en naturbane kan præstere - vi er sikre på, at alle, der har spillet vores bagni, kan huske de særprægede purkere - eller de smukke huller 13, 14 og 15.
 
Banen er en stor oplevelse for naturelskende golfere! Udover at  være smuk og velplejet giver den udfordringer til både højhandicapperen som til lavhandicapperen.
Her gælder det virkelig om at holde tungen lige i munden - og ikke have hovedet under armen!
 
Banen er tegnet af Henrik Jacobsen - ja, faktisk er det hans første værk og dermed også hans hjertebarn. På de udviklingsmøder vi afholder hvert 5. år, har vi også haft fornøjelsen at have besøg af Henrik Jacobsen - og det er en oplevelse at høre ham fortælle, hvordan han har gjort sig sine tanker om hvert enkelt huls udformning - og udfordring.
  
Udover vor dejlige bane kan vi byde på et stort velindrettet klubhus med en god Café Hul 19. Trænerens velassorterede Pro Shop er også et besøg værd.
 
RSG har omklædningsrum, der naturligvis står til vore gæsters og medlemmers frie rådighed. Badehåndklæder ligger til rådighed i baderummene, hvis du gerne vil have dig et bad inden besøget i Hul 19.
Der findes også små aflåste lockerrum i omklædningsrummene, som du er velkommen til at benytte.
 
Efter runden kan vi anbefale en skummende fadøl på terrassen - eller hvad med et køligt glas hvidvin - mens I iagttager indspillene på den berygtede 9. green med banansøen faretruende tæt på green.

Tidsbestilling: 
Kontakt kontoret på info@roldskovgolf.dk eller telefon +459682 8300. Du kan også booke din starttid via www.golf.dk, hvor der kan reserveres 13 dage før spilledag.
Se mere på www.roldskovgolf.dk eller Facebook https://www.facebook.com/roldskovgolf/