©  Foto:

Ferielejlighed i Rold Skovhuse 112 m²

Charmerende hus/ferielejlighed i Rold Skov nær Rebild Bakker og Rebild National Park.

Med udsigt til skov og eng ligger dette charmerende gamle landsted, ejet af Julie og Peter, som også bor på ejendommen. Huset er særligt velegnet til jer som par eller lille familie, der sætter pris på at være i naturen og have tid til fordybelse, nærvær og hinanden.

Det smukke stuehus ligger mellem træerne i det blide landskab. Her finder du en fredfyldt og varm atmosfære i indretningen, som er præget af møbelklassikere, kunstværker og genbrug. Måltiderne tilberedes under de gamle bjælker i det store alrum med små sprossede vinduer og en indbygget pejs, som giver en hyggelig varme på kølige dage.

Tag den første kop friskbryggede kaffe med udenfor i solen. Nyd freden og roen et øjeblik, mens duggen fordamper fra engen, og du langsomt vågner op og tænker over dagens muligheder. Huset har en fantastisk beliggenhed i udkanten af det lyngklædte bakketerræn i Rebild Bakker og ved Rold Skov - og endda på Hærvejen, der løber som en rygrad gennem Jylland. Her har du de bedste betingelser for vandre- og cykelture i et stykke unik dansk natur, der er formet gennem årtusinder.