Vandretur i Rebild

Vandring i Rebild og Rold Skov

Uanset årstid er skoven tilgængelig for alle. I foråret med sine lysegrønne farver, om sommeren i al sin pragt og vælde, rødmalet i efteråret og sneprydet om vinteren. 

Skovens kilder er Nordeuropas mest vandrige. Åerne byder lystfiskerne velkommen, og rundt omkring i skoven er der primitive overnatningssteder og mulighed for at gøre brug af skovens bivuakker. 
En travetur i skoven med en af områdets dygtige guider, er en sund oplevelse for krop og sjæl. Hvis du aldrig har oplevet Rold Skov efter mørkets frembrud, har du en oplevelse af de helt store til gode.

Spændende naturoplevelser fås i Sønderup ådal, en markant erosionsdal. Tag turen til Frendrup Nihøje, der ligger over 100 meter over havet, eller til Svanfolk Bakker der bestemt også er en udflugt værd, og som giver den glade vandrer sved på panden. 

Naturen i Rebild indbyder kort sagt til traveture - korte hyggelige slentreture, lange friske traveture, eller sågar til en hel vandreferie.
Der er mange muligheder: Anlagte, afstandsmærkede stier eller ture på egen hånd klares nemt med gode kort, som Rebild Turistbureau kan forsyne dig med.

Foldere og Kort
Vi har en mangfoldighed af kort med markerede vandreruter og turforslag, foldere med guidede naturture og skovens faciliteter.

Vend tilbage til vandresiden.

 

 

 

Del denne side

Vandrekort i Rebild

I blandt diverse vandrekort, kan du blandt andre finde Rebild Bakker(24) og Rold Skov(114) kortet...

Kommende vandreture

Her kan du finde en oversigt over kommende vandreture i Rebild...

Rebild Bakker ruten

Er for dem som gerne vil opleve de mest spændende dele af Rebild Bakker. Ruten er som en af de første i danmark blevet certificerede for sin høje kvalitet...

Guidede ture i Rold skov og Rebild Bakker

Guider i Rebild

Se en oversigt over, hvilke muligheder der er med guiderne. På siden finder du også praktiske oplysninger omkring priser mm.

Naturguiden 2019

Der er nemt, at finde rundt i Naturguiden, med det interaktive kort kan du navigére rundt, med de forskellige turnumre...