Gå til indhold
©  Foto:

Skovbad for begyndere

Lørdage i maj, juni, juli, august, september kl. 10.00 eller 13.00 (enkelte undtagelser)

Skovbadning er en japansk teknik, hvor man opholder sig i naturen og stiller skarpt på ens egne sanser gennem vejrtrækningsøvelser, temposkift og kroppens tilstand, for at finde balancen og den indre ro frem. Når vi er centreret i vores egen krop og vores følelser kan flyde frit, kan vi forholde os afstemt, affektivt og rationelt til interaktionen med andre mennesker og derigennem opnå og genfinde den indre ro som samtiden kræver af os, når omstilling, arbejde og den generelle hverdag presser på.

Skovbadning bringer dig ned i din krop på en rolig og nem måde, helt uden at du opdager det! På turen opnår du en introduktion til skovbadning og de basale teknikker og færdigheder til, at du efterfølgende selv kan tage ud i skoven og finde roen. Øvelserne er for begyndere og alle kan deltage.

Hvis du efterfølgende har mod på mere skovbadning, er du velkommen også til at book os til at guide dig videre, så du også bliver bevidst om, hvordan du lærer at bruge både dit sympatiske og parasympatiske nervesystem i din forsatte trivsel og velvære.

Praktisk information
Ruten: Let terræn, praktisk tøj og fodtøj efter vejret
Længde: 5-7 km gåtur
Mødested: Risevej 5, 9520 Skørping
Deltagere: 12 personer (Turen gennemføres ved 6 tilmeldte)
Guide: Pernille Nymann Jensen
Pris:
275 kr.
Du skal medbringe passende tøj og fodtøj til 7 km’s gang og vand til egent forbrug. Det er muligt at medbringe frokost/kaffe&kage.
Turen foregår på Skov- og Naturstryrelsens arealer i Rise.
Vælg dato og find billetter til skovbad for begyndere