Gå til indhold
©  Foto:

Jul på Kulturstationen

Lørdag d. 26. og søndag. 27. november 2022 klokken 10.00 til 18.00

Julen rykker ind på Kulturstationen i Skørping Lørdag 26. og søndag 27. november 2022 Julen er traditionernes store fest. Den første adventsweekend inviteres til julemarked med alt, hvad hjertet begærer.

En duft af jul alle vegne, underholdning og smagsoplevelser

På julemarkedets stande har vi fokus på kunsthåndværk, julepynt og dekoration, oplevelser, madvarer og de gode gaveidéer. Rundt om på Kulturstationen vil der blive etableret små caféer, hvor der bl.a. sælges julebag, æbleskiver, gløgg og andre julelækkerier. Underholdningen er der også tænkt på. Sangere og musikere optræder rundt om på Kulturstationen, der er julehistoriefortælling for de mindste og julefilm i Kinorevuen.

Med julemarkedet på Kulturstationen ønsker vi at skabe en totaloplevelse, der henvender sig til hele familien - et julemarked lidt ud over det sædvanlige!

Der er stande både indendørs og udendørs. Er du interesseret i en stand kan du kontakte Helge Søgaard, tlf. 4061 5761, Hanebuen23@gmail.com

Vi glæder os til at byde dig velkommen til julemarkedet på Kulturstationen - to begivenhedsrige dage 100% i julens tegn.

Følg os på Facebook-siden "Jul på Kulturstationen".

Sted: Kulturstationen, Sverriggårdsvej 4
Arrangør: Kulturstationen
Pris: Fri entré

Share your wonders: