skip_to_main_content

Verdens Diabetesdag Løbet Virtuelt

Weekenden den 12. - 14. november

STØT KAMPEN MOD DIABETES
Sports Universe, Diabetesforeningen, SunLolly og Easis er gået sammen om at arrangere et virtuelt løb, hvor du støtter kampen mod diabetes samtidig med, at du selv kan bestemme tid, sted og distance.
I Danmark lever der 280.000 personer, som er diagnosticeret med diabetes. Diabetesforeningen arbejder hver eneste dag for at forbedre livsvilkårene for de mennesker, der er berørt af diabetes. Den 14. november 2021 er Verdens Diabetesdag, og denne dag er dedikeret som en hyldest til mennesker med diabetes, deres pårørende og netværk. Samtidig ønsker vi at sætte fokus på oplysning, opsporing, motion og sundhed.
Når du tilmelder dig Verdens Diabetesdag Løbet støtter du diabetesforeningens arbejde med børnefamiliekurser, motivationskurser og rådgivning til mennesker, som lever med diabetes.
Vi har distancer for alle om det er på gåben, løb, løbebånd, motionscykel eller en cykeltur i det blå. Så ta’ familie, venner og bekendte under armen og støt kampen mod diabetes.
Lad os gøre den lille forskel stor sammen!

Dato:
Verdens Diabetesdag Løbet løber af stablen fra den 12. – 14. november 2021, og du bestemmer selv hvilke af disse dage, du tager afsted på din tur.
Har du ikke mulighed for at tage af sted denne weekend, så tager du bare afsted weekenden eller ugen efter, det er også helt i orden. 

Distancer:

2,5 km. - gå, løb, cykel
5 km. - gå, løb, cykel
10 km. - gå, løb, cykel
15 km. -gå, løb, cykel
21 km. - gå, løb, cykel
42 km. - gå, løb, cykel

Se mere om Verdens Diabetesdag løbet her:

Hvor: Hvor som helst, det er virtuelt
Arrangør: Sportsuniverse
Tidspunkt: Weekenden d. 12.-14. november
Tilmelding: Tilmeld dig Verdens Diabetesdag løbet her: