Gå til indhold
©  Foto:

Vandretur inkl. vinsmagning på Guldbæk vingård

Søndag d. 29. maj 2022 KL. 10.00-15.00

Hvor godt kender du dit nabolag?
 
Turen her, egner sig både til lokalbefolkningen, som ønsker at se nye sider af, eller udforske -nabobyerne, men også blot dig der ønsker at opleve skøn, nordjysk natur, smage lokal økologisk præmieret vin og vandre i godt selskab med andre.
 
Vi starter i Godthåb, hvor vi vandre langs det historiske Hammerværk. Dernæst går vi ad hærvejen til Guldbækstien, videre på trampestien, igennem Svanemøllen og forbi kridtgraven nær Flødal. Herefter krydser vi skoven, og lander således i Guldbæk.
 
I Guldbæk, står de lokale vinbonder: Lone og Jan klar med et forfriskende glas vin, og vi kan nyde vores medbragte madpakke hertil.
Efter en historie fra Lone og Jan, fortsætter vi retur mod Godthåb, hvor vi runder Godthåb sø, samt den nyetablerede bålhytte, hvorefter turen er slut.
----------------------------------------
 
Dato: 29. maj 2022
Tidspunkt: Kl. 10.00- 15.00
Start og slut sted: Godthåb forsamlingshus. (Parkering ved gl. godthåb skole, kirken eller forsamlingshus)
Distance: 16,5 km.
Varighed: Ca. 4,5-5 timer.
Tempo: 5 km/timen (rask gang, vi følges som gruppe.)
Terræn: Fladt
Pladser: 45-50 pers.
Pris: 265 kr./pers. (inkluderer: 1 glas vin undervejs, historie fra Guldbæk Vingaard)
Tilmelding: Mobilpay beløbet til 40809034, skriv antal deltagere samt dato for gåtur i bemærkninger.
----------------------------------------
OBS!! Du er først tilmeldt, når du har overført beløbet til mobilpay: 40809034. (Skriv dato du ønsker at deltage, når du overfører)
Din betaling fungerer som kvittering, og jeg melder ud i overskriften, hvis der skulle blive udsolgt til arrangementet.
 
Aflysning: Da vi arbejder i naturen, er nogle ting ude af vores hænder. Der er fx vejrforhold, som kan gøre, at turen bliver aflyst. Dette er bl.a. torden, da vi går i skov, stormflod, samt storm. Dette er for alles sikkerhed.
 
Refundering: Der vil i tilfælde af vejrforholds-aflysning, IKKE blive refunderet, da alt bliver indkøbt før på dagen. Der refunderes ikke ved aflysning eller udeblivelse, da det er et arrangement med begrænset pladser.