Vandretur i Rebild Bakker med Østjysk Outdoor

Foto: RebildPorten
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Rebildvej 25A

9520 Skørping

Lørdag d. 16. januar 2021 kl. 10.00 til 14.00

Tag med på tur, når Østjysk Outdoor tager til Rebild bakker.

Du får en guidet tur på Rebild Bakker ruten, med en guide der kender området og kender historierne i området. Desuden er turen sammen med mange andre glade deltagere, der er en fed stemning på turene og du får en god historie om de forskellige seværdigheder vi kommer forbi.

Efter turen slutter vi af med kage og lækkert kaffe eller the fra Growers Cup.

Turen er lidt over 10 km. lang og går igennem bølgende bakker og dyb skov - På turen kommer vi forbi flere historiske punkter og vi vil fortælle om Rebild Bakker og Rold Skov.
Vi holder ikke længere pauser undervejs, men små stops ved hver seværdighed, hvor der er mulighed for at få en tår vand.

Turen er en oplevelsestur og tempoet er derfor ikke nødvendigvis højt, vi går i et frisk tempo, så hele gruppen kan følge med.
- dog skal du være opmærksom på at vi flere steder skal højt op, hvilket kan være udfordrende.

Mødested: P-pladsen, Rebildvej 25, 9520 Skørping

Medbring: lille rygsæk til en trøje, vand og evt. en snacks. Derudover anbefaler vi at du klæder dig på i flere lag, så du undervejs kan justere din påklædning alt efter vejret.

Tilmelding: Nødvendig - tilmelding kan ske her

Tilmelding er først gældende ved køb af billetter - det er ikke nødvendigt at medbringe billetterne fysisk, men man kan blot vise dem på sin telefon.

Turen kan aflyses indtil 48 timer før start hvis der er for få deltagere - Aflysninger sendes på sms til det nummer der er brugt ved bestilling.


 

Adresse

Rebildvej 25A

9520 Skørping

Åbningstider

16 Jan 21 / 16 Jan 21

lørdag

10:00 - 14:00

Sidst opdateret af