Gå til indhold
©  Foto:

Vandretur i naturområderne ved Rebildcentret og Regeringsbunkeren

Lørdag den 3. september klokken 11:00

Efter en introduktion om Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer går vi forbi nogle af områdets kilder, ser dambrug og hører om naturplejen med får og kreaturer af Rebildcentets 70 ha. naturarealer. Vi ser Skillingbro naturskole, hvorefter du kan nyde roen på stien langs den rislende Lindenborg Å.
Derefter går vi ovenpå Regeringsbunkeren - hvad kan man se her? Fra toppen af skråningerne er der en flot udsigt over Lindenborg Ådal, og turen går ned gennem Oplev Krat, hvor der er land art. Turen slutter ved Thingbæk Kalkminer.

Varighed: Traveturen er ca. to timer, efter turen er der adggang til alle Rebildcentrets udstillinger, Thingbæk Kalkminer og cafeen er åben.
Distance/terræn: 3,5 km. lidt kuperet terræn.
Pris: 95 kr. incl. billet til alle Rebildcentrets udstillinger. Børn 6-14 år: 50 kr.
Mødested: Rebildcentrets reception, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping. 
Praktisk information: Tag godt fodtøj på - der kan være fugtigt/vådt. Der er gratis parkering på p-pladsen ved Rebildcentret.
Tilmelding: For tilmelding skal du enten kontakte Peter på peter@rebildcentret.dk eller tlf. 98 37 55 00. Billetter købes i receptionen på dagen.
Guide: Peter Henneby.

Rebild kommune tilbyder en række ture henover året, hvor man som tilflytter til kommunen kan komme med på udvalgte vandreture henoveråret. Denne vandretur er en af dem - tilmelding er dog stadig nødvendigt til peter@rebildcentret.dk. Ved fremvisning af sit velkomstbrev til guiden, kan deltagere fra hele hustanden deltage uden beregning. Se listen med tilflytterturene her.