Gå til indhold
©  Foto:

Skovkærlighed

Lørdag  d. 18. juni kl. 13.00 til søndag d. 19. juni kl. 13.00

Hvad er mere oplagt end at tage din kæreste/partner med ud i naturen for at opleve sommersolhverv, den mest kraftfulde sol-højtid, på en helt anden måde? 

Nu er skoven frodig og saftspændt - naturen er i festskrud. Det minder os om fest og farver, om frugtbarhed og kærlighed. Tiden hvor det feminine og maskuline mødes. Vi har planlagt en weekend med både feminine og maskuline aktiviteter:De feminine: Yoga, naturmeditation, skovbad, naturterapi, naturkreativitet. De maskuline: Aktive samarbejdsøvelser. Fysiske og mentale udfordringer. Klatring i Jacobsstigen og sus i Super Gyngen og mere til… I kan gå hver til sit for at mødes til måltider under teltdugen i stearinlysenes skær. Men I kan også lave aktiviteter sammen efter jeres valg. Ind under aften får I en helt unik og sprudlende oplevelse på en mørketur under jorden. I sover sammen under stjernehimlen i et svævende telt helt for jer selv. Der er også mulighed for at tage sig en løbetur. I møder 7 andre par, der som I ønsker at opleve denne specielle lørdag-søndag lige ved Rebild Bakker, i et fantastisk naturområde.

Dato: Det varer fra lørdag 18. juni, kl. 13 til søndag 19. juni, kl. 13.
Sted: Mødestedet er Røde Møllevej 4, 9520 Skørping på P-pladsen ved Rebildcentret og Thingbæk Kalkminer.
Pris: Prisen er 4190,- for jer begge to. Prisen inkluderer aftensmad (2 retter) og frokost om søndagen, kaffe, te og snacks undervejs og frisktappet kildevand fra egen kilde døgnet rundt. Vi har kølekasser med køl til jeres morgenmad.
Tilmelding: Begrænsede antal pladser. I er tilmeldt, når I har indbetalt beløbet på mobilpay 842007
Medbring:
Soveposer, liggeunderlag, den morgenmad, I selv ønsker at spise søndag morgen, drikkevarer til aftensmaden udover det kildevand, som vi har ad libitum og en masse godt humør.

Mange hilsner Henrik og Sophus fra BS Event og Anette Ravn - Kunsten at leve

Henvendelse til:
Anette Ravn 51222081
info@anetteravn.dk
www.anetteravn.dk
www.facebook.com/kunstenatleve v/ Anette Ravn