Skærtorsdagskål over bål
Sammen skal vi på en lille vandretur (ca. 2 km), hvor vi indsamler ingredienser til den traditionsrige skærtorsdagskål - som vi bagefter tilbereder på bål.
Denne sanketur er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i naturens forårsgaver - og lære om hvorfor sankning historisk var helt essentielt for at indtage sæsonens første vitaminer og undgå forårstrætheden.
Arrangementet bliver guidet af naturvejleder Søren Risborg. Han vil lede os gennem skovens skatte og dele sin viden om naturens spisekammer, - samt instruere os i hvordan man tænder forskellige båltyper.
Grib denne chance for at skabe minder med familien, lære om båltyper og nyde de tidlige forårsdage ude i det fri.
Praktisk info: Husk tøj efter vejret.
Mødested: Parkeringspladsen 'Grøndalen' for enden af Rebild Skovhusevej.
Pris: Gratis, men kræver tilmelding grundet begrænset pladser.
Varighed: Kl. 10.00-13.00