Gå til indhold
©  Foto:

Run O´Clock Backyard Ultra 2023

Den 2. september kl. 9.00 sætter de seje løbere af sted

Deltagerne løber fra Vedstedskovhus ud imod Ravnkilden, hvor de løber op fra kilden og retur imod RebildPorten for til sidst at ende tilbage ved madpakkehuset. Friske og klar til endnu en omgang – Backyard Ultra-style!

Løbet skydes i gang kl. 09.00, hvor deltagerne sendes ud på ruten, der går af skovstier, lidt singletrack og en smule asfalt – men hey til Big Dog’s Backyard Ultra starter trail-loopet også på asfalt.
Der vil være ca. 130 højdemeter per omgang, ingen tekniske passager og kun enkelte trapper der forceres opad.
I startområdet ved madpakkehuset vil der være overdækket rum, hvor deltagerne kan have deres eget depot  og skiftetøj – lige ved siden af startboksen.
Der vil være et let depot med vand, energiprodukter, frugt og undervejs dagene igennem lidt let mad til løberne. Det vil dog ikke være fuld forplejning, og deltagerne forventes selv at medbringe eget depot, der kan stille an i fællestelt på pladsen.
Det er ikke muligt at overnattet på stævnepladsen, men der er gode muligheder for overnatning på nærliggende campingplads og hotel. Der er også fri teltning i skoven, som kan benyttes.

Hvad er Backyard Ultra?
Et Backyard Ultra er altid 6,7 km per omgang, og man har altid en time til at løbe omgangen. Så længe man når i mål indenfor en time, så må man fortsætte, når næste omgang skydes i gang. Det er altså et rundeløb, men hvor man normalt forsætter ud på den næste omgang med det samme, så bliver man i et Backyard Ultra tvunget til at vente til næste omgang starter. Det gør at løbet har langt mere fokus på det sociale aspekt og hyggen omkring det, end på at løbe hurtigt. Og pausen? Ja den kan man bruge til at hvile benen og få lidt energi indenbords inden det går løs igen.

Se programmet for weekenden her:

Hvornår: Start den 2. september
Hvor: Vedstedskovhus
Pris: Før den 1/7-2023 450 kr. + 15 kr. i gebyr / efter den 1/7-2023 550 kr. + 15 kr. i gebyr
Tilmelding: Tilmelding til Run O´Clock her

Share your wonders: