Gå til indhold
©  Foto:

Røverlejr

Oplev historiens vingesus 

Røvergalla krydret med øksekast, bueskydning og langsavning
Der hviler over Egnen ved Rebild og Rold et Genskær af svundne Tider. Der er over både Naturen og Menneskene noget stærkt og oprindeligt, noget sagaagtigt om man vil.

Bliv inspireret… og lad en Duft af Fortiden danne Rammerne om en særlig Oplevelse.
Forlæg Festen til en Røverlejr i Rold Skov og få Maden serveret fra Jerngryde over åben Ild eller få spidstegt Vildsvin garneret med Røveroverfald, Øksekast, Bueskydning og Langsavning, Hygge omkring bålet

Du forføres af smalle stier – dels i Rebild Bakker med levn af Den jyske Hede – og dels hvor skoven er smukkest, du risikerer overfald og tilfangetagelse, når du mindst venter det, og du føres til Røvernes lejr og skjulested, hvor du udsættes for Røvernes Troubadour og deltager i drabelige konkurrencer i øksekast, knivkast, bueskydning og langsavning – discipliner som Røverne skulle kunne mestre for at udøve deres metier.

Når konkurrencerne er vel overstået, og præmierne uddelt, kan du se frem til at blive bænket ved Røvernes langborde, hvor Bettefanden, hans lystne svende og alle Røverkællingerne vil beskænke og bespise dig på kærligste vis…

Mulighederne er mange, for en fest i røverlejren sammensættes efter den enkelte arrangørs ønsker. Arrangementet kunne f.eks. begynde med en guidet travetur til røverlejren via Rebild Bakker og skovens gamle hulveje. Her kommer du helt tæt på egnens farverige historie.

Røverlejren koster kr. 8.500 inkl. guidet travetur, røveroverfald, konkurrencer, troubadour og velkomstdrink.
Prisen gælder for 25 – 100 personer. Over 100 personer – indhent tilbud.

Mad og drikke koster kr. 500 – 650, se venligst under punktet “menuer” på roeverlejr.dk.

Vi giver også gerne et tilbud “All Inclusive”, såfremt du har andre særlige ønsker.

Alle kan være med – og der kan køres helt hen til lejren. Tilvælg evt.  hekse, heksefortællinger, spillemænd, og/eller loggershow.

I denne informative og underholdende atmosfære kan deltagerne opleve lokal folkehistorie og blive en uforglemmelig oplevelse rigere.

Læs mere om Røverlejren og de berygtede røvere på roeverlejr.dk

Share your wonders: