Gå til indhold
©  Foto:

REGAN Vest: Vandretur i terrænet inkl. smugkig ind i anlægget

Søndag den 2. oktober klokken 14:00-16:00

Nordjyske Museer inviterer en guidet vandring i terrænet oven på REGAN Vest – og et eksklusivt smugkig ind i indgangstunnellen.
Vi begynder turen med at gå ind i selve anlægget REGAN Vest – eller i hvert fald i den første del. Det bliver nemlig muligt at komme med ind i første del af indgangstunnellen og se dens specielle udformning, høre om byggeriet, kridtundergrunden og flagermusene.
Derefter går vi ud i terrænet og ser på nødudgang, luftindtag og udstødningstårne. Der vil være fokus på anlæggets historie, hemmeligholdelsen, de bygværker der kan ses i terrænet, baggrunden for anlæggets beliggenhed og på den planlægning, der var omkring REGAN Vest i tilfælde af en atomkrig.
Bemærk, at terrænet ved REGAN Vest er stejlt, og at arrangementet derfor ikke er egnet for gangbesværede. Det er ligeledes ikke muligt at medbringe rollator, klapvogne og lign. på turen.

Mødested: Røde Møllevej 24, 9520 Skørping
Pris: 125 kr. inklusiv 5 kr. i administrationsgebyr
Guide: Nordjyske Museer
Terræn/Varrighed: Turen varer 2 timer. I kommer på en kuperet tur, som ikke er egnet til gangbesværede. Der er ikke mulighed for at medbringe rollator, klapvogne og lign.
Praktisk information: Klæd jer gerne på til vind og vejr. Vi mødes ved REGAN Vest.
Tilmelding: Tilmeld dig denne guidede tur her

Turen er en del af Vandringsweekenden 2022 - en weekend i vandringens tegn med et spændende program af forskellige guidede ture, temaer og længder, vi ses den første weekend i oktober i Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov.