Gå til indhold
©  Foto:

Rebildcentrets Gårdbutik

Andreas og Marie, som står bag Rebildcentrets Gårdbutik, har en stor besætning af naturplejende og græsfodrede får og køer (ca. 1000 får, 1500 lam og 60 Dexter/Galloway køer med kalve), som de sælger kød fra i butikken. Derudover sælger de også fine og lækre lammeskind fra egne får og lam. Alle dyr er naturplejere og de er sat i verden for at græsse naturarealer med det formål at fremme biodiversiteten og undgå brug af maskiner. 

Når du besøger Rebildcentrets Gårdbutik, træder du ind i en totalrenoveret hestestald, og her møder du et væld af andre gode og lokalproducerede varer. Deres vision med butikken er, at holde fast i den gode, gamle gårdbutikånd. Derfor har de lavet aftaler med en del lokalproducenter i området som f.eks. Frugthaven i St. Brøndum (most), Hybengaarden i Jerslev (hybenprodukter så som chutneyer, marmelade, sirup, og sennep), Engkærgårdens Bialv i Sejlstrup (honning og mjød), Mariager Saltcenter (kryddersalte), Guldbæk Vingård ved Svenstrup (hvidvin, rosévin og frugtvin), Falslevgård Mølle ved Mariager (mel og melblandinger), Vebbestrup is (vaffelis), og Søndergaardens Rapsodi ved Hobro (rapsolie). De vil løbende udvide sortimentet og finde nye og spændende lokalprodukter. Hvis du mangler en god gaveidé er det også muligt, at købe gavekurve med en fin blanding af de lokale produkter. 

På naturarealerne rundt om gårdbutikken går der altid dyr. I øjeblikket kan man hilse på 10 tamme får, som er meget glade for mennesker, da Andreas og Marie af forskellige årsager, har givet dem flaske, da de var lam. Fårene har selskab af en lille flok geder med kid, som også gerne vil kæles lidt for. Derudover er der også to vietnamesiske hængebugsvin. De vil gerne at folk, der besøger gårdbutikken, får følelsen af en udflugtstur kombineret med en indkøbstur og netop derfor er man meget velkommen til at hilse på dyrene og måske tage en lille gåtur i den smukke ådal, gårdbutikken ligger i. 

Gårdbutikken har blandt andre to lamaer, Helga og Irma - som man er velkommen til at komme og se.

Åbningstider:

FREDAG OG LØRDAG KLOKKEN 10:00 TIL 15:00

E-mail:
Rebildcentretsgaardbutik@gmail.com

Telefonnummer:
40926695

Adresse:
Røde Møllevej 18a, 9520 Skørping. (Mellem Rebildcentret og indgangen til Regan Vest.)

Share your wonders: