Gå til indhold
©  Foto:

Prinsessetræet der forsvandt!

Lørdag d. 9. juli klokken 10.00 til 13.00

Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig trolde, orker og andre mytiske væsner, når man går mellem troldeskovens gamle, krogede bøgetræer. Det mest kendte træ var uden tvivl Prinsessetræet, som desværre ikke er der mere. Tag med på denne tur og hør historien om det navnkundige træ. Skovtårnet er en oplevelse i sig selv – hvis man tør gå derop – og forskellen mellem de høje bakketoppe og det flade terræn i Stendalen vidner om, hvilke gigantiske naturkræfter, der skabte Rebild Bakker i forbindelse med den sidste istid.
 
Sted: RebildPorten, Rebildvej 25A, 9512 Skørping.
Pris: Billet inklusive sandwich fra Rebildhus 120 kr. Billet uden sandwich 75 kr.
Praktiske oplysninger: Turen er på ca. 7 km, og undervejs vil der være en pause, hvor der er mulighed for at spise evt. medbragt mad. Ved tilmelding er der mulighed for at bestille sandwich til 40 kr. fra Rebildhus. Turen foregår i ujævnt og kuperet terræn så husk solidt og fornuftigt fodtøj. Det er en god ide at klæde sig på efter ”lag på lag”- princippet, så påklædningen kan justeres undervejs.

Hunde i snor er velkomne, men vær opmærksom på, at vi passerer indhegninger med dyr, hvor der er færiste, som hunden evt. skal løftes over.
Turen er ikke egnet for barnevogne eller gangbesværede.
Turen gennemføres ved minimum 6 deltagere.
 
Rebild kommune tilbyder en række ture henover året, hvor man som tilflytter til kommunen kan komme med på udvalgte vandreture henoveråret. Denne vandretur er en af dem - tilmelding er dog stadig nødvendigt til mlmaarup@gmail.dk. Ved fremvisning af sit velkomstbrev til guiden, kan deltagere fra hele hustanden deltage uden beregning. Se listen med tilflytterturene her.