Gå til indhold
©  Foto:

Opera i Rebild 2022

Glæd dig til en festlig musikalsk sommerdag, når Opera i Rebild inviterer til årets store Operakoncert på den smukke naturscene med danske og udenlandske solister,  Aalborg Symfoniorkester og Preben Kristensen som den muntre og veloplagte konferencier

Søndag den 14. august klokken 13:00

Tag en tur til Rold Skov - Rebild Bakker og nyd den traditionelle opera fest!
Siden år 2002 har det hvert år været muligt, den 2. søndag i august at kunne nyde en eftermiddag med skøn operette sang.
Opera i Rebild er en musikalsk skovtur under åben himmel, hvor publikum hygger – en rigtig god idé til en familieudflugt eller samvær med venner, kolleger og naboer.

I år er temaet "Stjernestunder" og du kan købe billetter til forsalg indtil den 30. juni 2022. Titlen er stjernestunder, og vi kan love dig en stjernestund i bakkerne sammen med de bedste solister og musikere - så du kan roligt glæde dig til årets Opera i Rebild.

Der er muglighed for at tilkøbe madkurve fra RebildHus og Rold StorKro når du køber din billet. Madkurven fra RebildHus afhentes ved RebildHus som ligger 50 meter fra Operapladsen. Madkurve fra Rold StorKro kan afhentes på Operapladsen. Der er mulighed for at købe drikkevarer på pladsen.

Der er også mulighed for selv at medbringe madkurven, den kølige hvidvin og andre drikkevarer.
Kom og nyd musikken og frokosten i noget af Danmarks smukkeste natur sammen med familie, venner og naboer.

Arrangør: Opera i Rebild
Hvornår: Søndag den 14. august klokken 13:00 ved "Operapladsen" i Rebild 
Pris: Fra 295 kr. - alt afhængigt af tilvalg
Tilmelding: Køb din billet her

Vi ses til Opera i Rebild 2022!

Følg med på Opera i Rebilds Facebook - løbende opdateringer vil ske her.