RebildPorten

Natur og wienerschnitzel

Fredag den 1. oktober kl. 16:00-18:00

En rigtig familietur eller en tur sammen med vennerne, hvor samvær og natur er fællesnævner. Med udgangspunkt fra parkeringspladsen ved Røverstuen går vi en tur i de omliggende Rebild Bakker. Du vil opleve en fantastisk natur efterladt efter den sidste istid. Måske overraskes du over bakkerne tilblivelse og hvilke dyr der tidligere har levet her!En tur i et område, der er Nordeuropas mest kilderige. Du vil lytte til Ravnkildens friske vand og måske få lyst til at nyde smagen af kildevandet, lytte til nogle af de gode historier og sagn om Ravnkilden.

Selvfølgelig vil du høre historien om Røverne fra Rold. Forhåbentlig er du sulten når vi slutter turen ved Røverstuen, hvor du vil blive mødt af duften af Wienerschnitzel med ærter, bras og brunet smør.

Varighed: Traveturen er ca. to timer efterfulgt af Wienerschnitzel på Røverstuen. 

Distance/terræn: Turen foregår i kuperet terræn. Ikke egnet for gangbesværede og barnevogne.

Pris: 248.00,- pr. person inkl. wienerschnitzel.

Mødested: Ved Røverstuen, Rebildvej 17, 9520 Skørping

Praktisk information: Vi går i et rimeligt frisk tempo, men så hele gruppen kan følge med. Der vil være pauser undervejs, hvor man kan få pusten, mens guiden fortæller. Hunde i snor er velkomne, men vær opmærksom på, at vi passerer indhegninger med dyr, hvor der er færiste, som hunden evt. skal løftes over. Husk praktisk og fornuftigt påklædning samt fodtøj. Husk et gyldigt Coronapas i forbindelse med restaurant besøg.

Tilmelding: Tilmelding til Natur og Wienerschnitzel her:

Guide: Aage Egholm

 

Turen er i forbindelse med Vandringsweekenden 2021 i Rebild - se og læs hvad du ellers kan opleve i denne weekend som står i vandringens tegn.