Gå til indhold
©  Foto:

Luksus fællesvandretur - Løvfaldstur med rislende kilder og Bjergeskoven i Rold Skov

Lørdag den 14. oktober klokken 11:00

Når bladede begynder at skifte farve og skovbunden efterhånden dækkes af blade, der rasler når man går i dem, kan man ikke andet end blive glad i låget. På den ca. 14 km smukke vandretur vil vi nyde efteråret mange farver, lys og raslende lyde. Vi går igennem flere skove, hede, får flotte udsigter, forbi en kilde eller 2, går på hyggelige små stier og indimellem i bakket terræn, da vi bl.a. skal en tur i Bjergeskoven. Turen er for både kvinder og mænd. På turen skal vi ikke andet end bare nyde naturen, hinandens selskab og forkæle vores sanser.
Vi starter med at I bydes hjertelig velkommen. Herefter begiver vi os ud på den smukke vandretur. Undervejs vil du få lækker frokost og i en velfortjent pause smager vi gin & tonic. Vi slutter af med en dejlig varm kop kaffe. Forkælelse skal der til.
Forvent en tur, hvor du vender hjem; tanket op socialt og med god energi, er glad og rolig indeni og træt på den skønne måde.

Mødested og tidspunkt: Start og slutsted: Rebild porten, Rebildvej 25, 9520 Skørping
Lørdag den 14. oktober kl. 11.00 – ca. kl. 15.30. Bemærk sluttidspunktet er en ca. tid.
Terræn og længde: Turen er på ca. 14 km. Vi går i et roligt tempo. Der vil være pauser til frokost samt gin & tonic smagning, derudover naturlige mindre pauser, når vi passerer smukke steder. Indimellem er terrænet kuperet og der vil være trapper og smallere stier. Er du i tvivl om turen er for dig, er du velkommen til at kontakte Marianne på 50 49 51 18 eller skrivtil@mariannekoepke.dk
Sørg for at tage et par gode sko og tøj på efter vejret. Medbring en ekstra trøje til pauserne, et siddeunderlag, en drikkedunk og en lille rygsæk til udleveret frokost. Ved kilderne kan du evt. fylde din drikkedunk op eller tage en lille kop med, så du kan smage kildevandet.
Pris: 425 kr
Alt inklusiv: ca. 14 km gåtur i smuk natur, lækker frokost, gin og tonic smagning, snacks og kaffe.
Tilmelding: Tilmeld dig den guidede tur her
 
Turen er en del af i alt 4 Vandringsdage 2023, som afholdes af Rebildporten. Se hele programmet her

Share your wonders: