Gå til indhold
©  Foto:

Luksus fællesvandretur for kvinder – Smuk og varieret tur, med ”sanke” mulighed.

Lørdag den 1. oktober klokken 11:00-16:00

Vi trænger til nydelse, socialt samvær, at passe godt på os selv – og bare være.
På turen her kan du glæde dig til ca. 15 km fællesvandretur, hvor du vil opleve nogle af de smukkeste steder i Rebild Bakker/Rold Skov. Du vil komme til at opleve fantastiske udsigter, rislende kilder, lynghede, løvskov med knudrede træer mm. En vandretur, hvor du kan opleve, hvor smuk og varieret naturen er i Rold Skov.
På vandreturen får du også mulighed for at ”sanke” i det små. Jeg har inviteret Caroline med, som kan det her med at sanke. Under turen svarer hun gerne på spørgsmål og vi vil også samle lidt ind til den senere ginsmagning og/eller te.
På turen skal vi ikke andet end bare nyde naturen, hinanden og vores eget selskab. Og har du lyst kan du sanke lidt.
På vandreturen vil du få bobler, snacks, lækker frokost og i en velfortjent pause smager vi gin & tonic, med eget sanket garnish.
Forkælelse skal der til.
Forvent en tur, hvor du vender hjem; tanket op socialt og med god energi, er glad og rolig indeni og træt på den skønne måde.
Turen slutter officielt, når vi er tilbage ved RebildPorten. Har du herefter lyst og er vejret til det, er du velkommen til inden vi siger helt farvel, at sidde og nyde en kop varm te, med det vi har sanket. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage teen derhjemme, med benene oppe.

Mødested: RebildPorten, Rebildvej 25a, 9520 Skørping
Pris: 395 kr.
Guide: Arbejds- og livsmentor Marianne Køpke
Terræn/varrighed: Turen varer ca. 5 timer. Bemærk ca. tid. Det kan variere fra tur til tur. Vi går i et stille og roligt tempo. Der vil være pauser til frokost samt gin & tonic smagning, derudover mindre pauser, når vi kommer forbi smukke steder eller steder med noget vi kan sanke.
Praktisk info: Indimellem vil der være trapper op og ned i terrænet og smallere stier. Er du i tvivl om turen er for dig, er du velkommen til at kontakte Marianne på 50 49 51 18 eller skrivtil@mariannekoepke.dk
Tilmelding: Tilmeld dig til denne luksus vandretur for kvinder her.

Turen er en del af Vandringsweekenden 2022 - en weekend i vandringens tegn med et spændende program af forskellige guidede ture, temaer og længder, vi ses den første weekend i oktober i Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov.