Gå til indhold
©  Foto:

Luksus fællesvandretur for kvinder - Madum Sø og Langmosen UDSOLGT

Søndag d. 2. oktober 2022 kl. 11.00 til 15.30.

Vi trænger til nydelse, socialt samvær, at passe godt på os selv – og bare være.

På denne ca. 15 km lange vandretur kommer du både omkring Madum Sø og Langmosen. Madum Sø er Danmarks klareste sø, smukt omgivet af skov hele vejen rundt. Langmosen er en seværdighed i sig selv, for enden af den 1,5 km lange mose, er der en yderst smuk udsigt. På turen rundt kommer vi bl.a. igennem områder med store flotte bøgetræer. I mine øjne en overset tur, jeg gerne deler med dig.

På turen skal vi ikke andet end bare nyde naturen, hinanden og vores eget selskab. Lige som du har lyst til. Vi starter med at I bydes hjertelig velkommen med et glas bobler og lidt snacks. Herefter begiver vi os ud på den smukke vandretur. Undervejs vil du få lækker frokost og i en velfortjent pause smager vi gin & tonic. Forkælelse skal der til. Forvent en tur, hvor du vender hjem; tanket op socialt og med god energi, er glad og rolig indeni og træt på den skønne måde.

Mødested: Madum Søvej, 9520 Skørping. Parkeringspladsen på østsiden af Madum Sø. Ligeledes også slutsted.
Tidspunkt: Klokken 11.00 - ca. 15.30. 
Varighed: Turen varer ca. 4,5 timer. Bemærk ca. tid. Det kan variere fra tur til tur.
Distance/terræn: Vi går i et stille og roligt tempo. Terrænet er fladt det meste af ruten. Er du i tvivl om turen er for dig, er du velkommen til at kontakte Marianne på 50 49 51 18 eller skrivtil@mariannekoepke.dk
Guide: Arbejds- og livsmentor Marianne Køpke
Pris: 395 kr.
Deltagere: På denne guidede tur er der plads til ca. 20 deltagere.

Turen er en del af Vandringsweekenden 2022 - en weekend i vandringens tegn med et spændende program af forskellige guidede ture, temaer og længder, vi ses den første weekend i oktober i Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov.
 

Share your wonders: