Gå til indhold
©  Foto:

Luksus fællesvandretur for kvinder - Løvfaldstur

Søndag d. 30. oktober 2022 kl. 11.00 til 15.30.

Vi trænger til nydelse, socialt samvær, at passe godt på os selv – og bare være.

Når bladede begynder at skifte farve og skovbunden efterhånden dækkes af blade, der rasler når man går i dem, kan man ikke andet end blive glad i låget. På den ca. 15 km smukke vandretur vil vi nyde efteråret mange farver, lys og raslende lyde. Vi går igennem flere skove, hede, får flotte udsigter, forbi en kilde eller 2, går på hyggelige små stier og indimellem i bakket terræn, da vi bl.a. skal en tur i Bjergskoven.

På turen skal vi ikke andet end bare nyde naturen, hinanden og vores eget selskab. Lige som du har lyst til. Vi starter med at I bydes hjertelig velkommen med et glas bobler og lidt snacks. Herefter begiver vi os ud på den smukke vandretur. Undervejs vil du få lækker frokost og i en velfortjent pause smager vi gin & tonic. Forkælelse skal der til. Forvent en tur, hvor du vender hjem; tanket op socialt og med god energi, er glad og rolig indeni og træt på den skønne måde.

Mødested: Rebild Porten, Rebildvej 25, 9520 Skørping. Ligeledes også slutsted.
Tidspunkt: Klokken 11.00 - ca. 15.30. 
Varighed: Turen varer ca. 4,5 timer. Bemærk ca. tid. Det kan variere fra tur til tur.
Distance/terræn: Vi går i et stille og roligt tempo med pauser undervejs. Indimellem vil der være trapper op og ned/bakker i terrænet og smalle stier. Er du i tvivl om turen er for dig, er du velkommen til at kontakte Marianne på 50 49 51 18 eller skrivtil@mariannekoepke.dk
Guide: Arbejds- og livsmentor Marianne Køpke
Pris: 395 kr.
Deltagere: På denne guidede tur er der plads til ca. 20 deltagere.
 
Turen er i forbindelse med Vandringsweekenden 2022 i Rebild - se og læs hvad du ellers kan opleve i denne weekend som står i vandringens tegn.