Gå til indhold
©  Foto:

Luksus fællesvandretur for kvinder - De 5 kilder og Troldeskoven

Søndag den 17. september klokken 11:00
 
På turen her kan du glæde dig til en 14 km vandretur, hvor du vil opleve nogle af de smukkeste steder i Rold Skov med fantastiske udsigter, rislende kilder, knudrede træer - flere af mine yndlingssteder.
På turen skal vi ikke andet end bare nyde naturen, hinandens selskab og forkæle vores sanser.
Vi starter med at I bydes hjertelig velkommen. Herefter begiver vi os ud på den smukke vandretur. Undervejs vil du få lækker frokost og i en velfortjent pause smager vi gin & tonic. Vi slutter af med en dejlig varm kop kaffe. Forkælelse skal der til.
Forvent en tur, hvor du vender hjem; tanket op socialt og med god energi, er glad og rolig indeni og træt på den skønne måde.

Mødested og tidspunkt: RebildPorten, Rebildvej 25a, 9520 Skørping. Vi mødes klokken 11:00 og turen slutter ca. klokken 15:30.
Terræn og længde: Turen er på ca. 14 km. Vi går i et roligt tempo. Der vil være pauser til frokost samt gin & tonic smagning, derudover naturlige mindre pauser, når vi passerer smukke steder.
Indimellem er terrænet kuperet og der vil være trapper og smallere stier. Er du i tvivl om turen er for dig, er du velkommen til at kontakte Marianne på 50 49 51 18 eller skrivtil@mariannekoepke.dk
Praktisk info: Sørg for at tage et par gode sko og tøj på efter vejret. Medbring en ekstra trøje til pauserne, et siddeunderlag, en drikkedunk og en lille rygsæk til udleveret frokost. Ved kilderne kan du evt. fylde din drikkedunk op eller tage en lille kop med, så du kan smage kildevandet.
Din pris: 425 kr
Alt inklusiv: ca. 14 km guidet gåtur i smuk natur, lækker frokost, gin og tonic smagning, snacks og kaffe.
 
Turen er en del af i alt 4 Vandringsdage 2023, som afholdes af Rebildporten. Se hele programmet her

Share your wonders: