Gå til indhold
©  Foto:

Limited Winter Edition Run O’Clock 2023

Lørdag den 21. januar 2023 kl. 8.00-23.00

For de hardcore løbetosser, der ikke er bange for mørke, våde fødder og røde kinder!

 

Winter Edition er et ‘backyard ultra’-inspireret løb for dem, der ikke er bange for sne, sjap, kulde og mørke.

Løbet afvikles efter ’Backyard Ultra’ konceptet, hvor ruten på 6,7 km skal gennemløbes på maks. 59 minutter og 59 sekunder. Hver klokketime starter du på en ny omgang. Det skaber en helt særlig dynamik i løbet, hvor det er ikke handler om at komme først, men i stedet om at kunne blive ved time efter time.

Den eneste pause du får undervejs er tiden fra du kommer i mål til næste omgang starter. Løber du omgangen på 50 minutter, kan du flotte dig og holde 10 minutters pause inden det går løs igen.

Så længe du når rundt indenfor en time må du fortsætte. De mest udholdende deltagere kan efter 15 omgange hænge medaljen på over 60 cm om halsen.

Ruten

6,7 km. 130 højdemeter. skovstier, singletrack og lidst asfalt.

Faciliteter

I startområdet ved madpakkehuset vil der være overdækket rum, hvor du kan have eget depot og skiftetøj – lige ved siden af startboksen. Medbring selv selv medbringe depot. Der vil være adgang til vand og mulighed for at oplade pandelamper. 

Det får du:

  • Måske Danmarks fedeste - og længste - medalje, der viser præcis hvor mange omgange du har løbet
  • Mulighed for at løbe op til 15 omgange, svarende til 100 km
  • En unik løbsoplevelse i noget af Danmarks smukkeste natur
  • En godt markeret rute, hvor du skal anstrenge dig for at løbe forkert
  • En super lækker soft cup fra Triatland
  • Overdækket camp område med hyggelig stemning og god trail-karma
  • Naturstyrelsens vedligehold af natur og sporene

Hvad er Backyard Ultra?

Backyard Ultra er altid 6,7 km per omgang og du har altid en time til at løbe omgangen. Så længe du når i mål indenfor timen, må du fortsætte, når næste omgang skydes i gang. Det er altså et rundeløb, men hvor du normalt forsætter ud på den næste omgang med det samme, bliver du i et Backyard Ultra tvunget til at vente til næste omgang starter. Det gør at løbet har langt mere fokus på det sociale aspekt og hyggen omkring det, end på at løbe hurtigt. Og pausen? Ja den kan du bruge til at hvile og få tanket energi inden en ny omgang truer.

Share your wonders: