Julemarked i Rebild Bakker

Foto: RebildPorten
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

P-pladsen, Rebild Nationalpark

9520 Skørping

Kontakt

E-mail:rebildjulemarked@hotmail.com

Mobil:20709087


Søndag den 1. december 2019  kl. 10.00 - 15.00

1. søndag i Advent hvert år.

Så er det igen blevet tid til at tænke på vores udendørs Julemarked ved Rebild Bakker, som i år afholdes for 19. gang. Julemarkedet er velbesøgt og for rigtig mange mennesker er det en dejlig og hyggelig juletradition at mødes og tage til Julemarked i Rebild Bakker netop 1. søndag i advent.

Dagen byder på et overdådigt udbud af juleting og sager. I de hyggelige boder gemmer der sig mange forskellige slags julenisser, juleengle, julestads, julekort og julegaver. Der er dejlige juleæbler, lækre brændte mandler, smykker, lys, filtede nisser, tørklæder og vanter, glaskunst, fuglehuse og meget meget mere….

Og selvfølgelig er det også her på Julemarkedet, at man kan få det smukkeste juletræ, flot pyntegrønt, fine dekorationer af alle slags og de dejlige juleneg til fuglene.

Skulle man blive lidt brødflov eller tørstig undervejs ved synet af de mange fristende julelækkerier, så er der mulighed for både at få pandekager, kakao og lækre ristede pølser på Julemarkedet. 
Du kan også besøge Rebildhus, Rebild Vandrerhjem, Museum Rebild, Top Karens Hus, Comwell Rebild Bakker, Rold Storkro og Røverstuen, som hver især byder på spændende menuer til både frokost og eftermiddagskaffen - forudbestilling kan anbefales, da der plejer at være travlt alle steder.

Benyt også lejligheden til at kigge indenfor i RebildPorten.

Husk også at besøge den populære tombola på Julemarkedet med de mange og meget flotte gevinster, der dels er skænket af alle stadeholderne på Julemarkedet og dels af alle de forretningsdrivende i Rebild og omegn, som alle støtter virkelig flot op omkring Julemarkedet i Rebild.

Traditioner

Rebild Julemarked i Rebild er vokset vældigt meget siden starten ved årtusindskiftet, og i dag er der rigtig mange, der har tradition for at bruge netop Julemarkedet til at samles med familien eller vennerne. De går på Julemarkedet og handler flittigt, får sig en dejlig julefrokost eller gløgg med æbleskiver undervejs, alt i alt - har en hyggelig og herlig dag. Vi regner med, at der gennemsnitligt er omkring 5000 besøgende i løbet af de timer, Julemarkedet har åbent.

Hjertelig velkommen

Her er simpelthen noget for alle, så tag bare naboerne, vennerne, kollegaerne og familien med til det herlige udendørs, gammeldags, traditionsrige og fantastisk hyggelige Julemarked ved Rebild Bakker, der traditionen tro altid foregår den første søndag i Advent.

Vi glæder os til at byde både stadeholderne og de mange gæster hjertelig velkommen til Julemarkedet ved Rebild Bakker. Vi ses

Arrangør: Rebild Turistforening & Rebild Borgerforening Tlf. 20709087 rebildjulemarked@hotmail.com

OBS:
Husk kontanter - Du kan ikke regne med MobilPay og Dankort!

Adresse

P-pladsen, Rebild Nationalpark

9520 Skørping

Åbningstider

01 Dec 19 / 01 Dec 19

Sun

10:00 - 15:00

Opdateret af: