Gå til indhold
©  Foto:

Hærvejsløbet, landevej #Aalborg-Viborg

Lørdag den 24. juni 2023 kl. 10.00

Rute på 125 kilometer fra Aalborg til Viborg er den eneste landevejsrute, der går fra nord mod syd. Saml dit hold og få jer en fantastisk og unik oplevelse på Hærvejen, med blandt andet depot ved Rebild National Park. Ruten er spækket med highlights for hvert pedaltråd, du kommer nærmere Viborg. Du kommer til at få den unikke oplevelse, det er, at starte et motionscykelløb fra centrum af en af Danmarks største byer, du bliver udfordret og presset til det yderste af nogle af Hærvejens hårdeste bakker, og storslået natur og historiske vingesus fylder din dag med spændende indtryk.

Hele tre gange i løbet af turen får du den helt særlige oplevelse at komme til et af vores nærmest ikoniske depoter, der ifølge vores deltagere er Danmarks bedste.

En del af L’Etape by Tour de France: Som noget helt unikt får du mulighed for at føle dig næsten som en Tour de France-rytter, efter DGI Hærvejsløbet er blevet en del af L’Etape by Tour de France.

Det betyder blandt andet, at du kan konkurrere om de ikoniske førertrøjer på udvalgte segmenter med tidtagning og opleve vaskeægte Tour-stemning i Viborg, som var du i en fransk Tour-målby.

Der venter dig en helt speciel oplevelse, der med garanti vækker minderne om Tour de France til live. Glæd dig!

DGI Hærvejsløbet er et motionscykelløb, hvor vi lægger vægt på oplevelsen og socialt samvær undervejs. Tiden er ikke vigtig, så nyd turen.

Vi opfordrer jer til at finde sammen og køre som et hold. Du har dog også mulighed for at deltage individuelt. Ved tilmelding oplyser du din eller dit holds gennemsnitshastighed til 20, 25, eller 30+ km/t.

Læs mere om Hærvejsløbet og tilmeld dig her.

Share your wonders: