Gå til indhold
©  Foto:

Grævlinge safari vandretur

Lørdag den 1. oktober klokken 17:45-20:30

På en guidet tur  får du mulighed for ved selvsyn, at overvære grævlingefamilien, når familien i skumringen gør klar til nattens togter. Fra observationspunkter iagttager vi i sikker afstand grævlingeboet.
På den seneste Grævlinge safari havde vi fornøjelsen af, at blive "underholdt" af 6 grævlinge på samme tid i 40 minutter.
Efter en mindre vandretur er vi nået frem til Grævlinge boet med de mange udgang. I rigtig vind vil vi observere Grævlingernes gøren og laden. De renser ud i boet, klør sig for lus og lopper samt står stille med jævne mellemrum for at lytte. 

Mødested: Risevej 3, 9520 Skørping. Mød gerne op 5 til 10 minutter før turstart.
Pris: 145 kr.
Guide: Jens Vinge
Terræn/varrighed: Vandreturen foregår i kuperet terræn og er ikke egnet for gangbesværede. Turen varer ca. 3,5 time
Praktisk info: På aftenen skal du være hostefri og i besiddelse af en masse tålmodighed. Der skal påregnes, at man står/sidder på samme sted urørlig i op til 1½ time. Hensigtsmæssig påklædning efter årstiden. Ingen knitrende overtøj. En campingstol og evt. et tæppe. Kikkert og evt. kamera (lydløs).
Tilmelding: Tilmeld dig Grævlinge safari her

Turen er en del af Vandringsweekenden 2022 - en weekend i vandringens tegn med et spændende program af forskellige guidede ture, temaer og længder, vi ses den første weekend i oktober i Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov.