Gå til indhold
©  Foto:

Familietur ved Gravlev- og Ravnkilde - 7 km.

Lørdag den 1. oktober klokken 10:00

Få startet weekenden godt ud, men en usædvanlig smuk 7 km-vandretur omkring Gravlev sø´s ENESTÅENDE natur!!
Du kan endvidere fylde din vanddunk med det skønneste rene kildevand, fra den omtalte, Ravnkilde.
Det er en SMUK rute i nemt terræn. Den egner sig dog ikke til gangbesværende eller rullestol, barnevogn eller klapvogn, da vi krydser Ravnkilde via trædesten.
Du vil undervejs møde et bredt dyreliv. Måske endda vi er heldige at møde isfuglen, som ofte opholder sig her.
Vi afslutter turen, med en varm kop kaffe og et stykke kage, efter vi har været oppe på udsigtsspottet, hvor man fra ca. 20 m. over Gravlev kilde, får det mest fantastiske udsyn.
 
Mødested: Gravlev Kirke, Gravlevvej 21, 9520 Skørping
Pris: 115 kr. - prisen inkluderer kaffe og kage
Guide: Pernille Gry
Terræn/Varrighed: Turen 1,5-2 timer. Tempo vil ca. være 4 km/t. Turen foregår i et delvist kuperet terræn
Praktisk info: Medbring gerne egen kop for miljøets skyld. Og hav praktisk fodtøj, da der både kan være glat og mudret. OBS! du er først tilmeldt når du har overført beløbet til mobilpay; 40809034. Din overførsel fungere også som kvittering, og jeg melder ud ved udsolgt-tilfælde.
Tilmelding: Via. Mobilepay til Pernille Gry på 40809034
OBS - Aflysning: Da vi arbejder i naturen er nogle ting ude af vores hænder. Der er derfor få vejrforhold kan gøre at turen bliver aflyst, datter er torden, da vi går i skov, stormflod, samt storm, og isslag. Dette er for alles sikkerhed. Der vil i tilfælde af vejrforholds-aflysning, IKKE blive refunderet, da alt bliver indkøbt før på dagen. Refundering: Der refunderes ikke ved aflysning eller udeblivelse, da det er et arrangement med begrænset pladser.
 
Turen er en del af Vandringsweekenden 2022 - en weekend i vandringens tegn med et spændende program af forskellige guidede ture, temaer og længder, vi ses den første weekend i oktober i Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov.