Familietur med natur og wienerschnitzel

Lørdag den 15 Maj 2021 kl. 16:00-18:00

Oplev en rigtig familietur eller en tur med vennerne, hvor samvær og natur er fællesnævner. Med udgangspunkt fra parkeringspladsen ved Røverstuen går vi en tur i de omliggende Rebild Bakker. Du vil opleve en fantastisk natur efterladt efter den sidste istid. Måske overraskes du over bakkerne tilblivelse og hvilke dyr der tidligere har levet her!

En tur i et område, der er Nordeuropas mest kilderige. Du vil lytte til Ravnkildens friske vand og måske få lyst til at nyde smagen af kildevandet, lytte til nogle af de gode historier og sagn om Ravnkilden.

 

Forhåbentlig er du sulten når vi slutter turen ved Røverstuen, hvor du vil blive mødt af duften af Wienerschnitzel med ærter, bras og brunet smør.

Tag med på turen og få en god oplevelse med familie eller venner.

Praktiske oplysninger

Turen foregår i ujævnt og fugtigt terræn med flere stigninger undervejs. Turen er derfor ikke egnet for gangbesværede eller barnevogne.
Der kommer pauser undervejs, hvor man kan få pusten, men guiden fortæller. Det er en god ide at klæde sig på efter ”lag på lag”- princippet, så påklædningen kan justeres undervejs samt solidt og vandtæt fodtøj.

 

Covid 19: Husk at der skal fremvises gyldigt Coronapas i forbindelse med indendørs restaurantbesøg.

Mødested: P-pladsen ved Røverstuen

Tidspunkt: Lørdag den 15 maj 2021 kl. 16:00-18:00

Pris: 248 kr. pr. person

Tilmelding: Tilmelding til Familietur med natur og wienerschnitzel