Gå til indhold
©  Foto:

Eksklusivt yoga- og meditationsforløb under åben himmel (5 magiske udendørs lokations i Rebild) - Mossø

Lørdag d. 25. juni 2022 klokken 10.00

Få stimuleret alle dine sanser og kom i balance når yoga instruktør Charlotte Irgens guider dig i et blidt flow af velvære og tilstedeværelse.
Hatha Yoga & Meditation, under åben himmel på forskellige fede lokations i Rold Skov.
 
Datoer:
7 maj: Madum sø
28 maj: Troldeskoven, Rold (mødested ved Pumpevejen parkeringsplads)
11 juni: Klodholm lejrplads (Rold skov)
25 juni: Mossø (Rebild)
9 juli: Store Økssø, Rold
Pris: 220 kr. pr. gang (tilmelder du dig alle 5 gange, er der en rabat på 100 kr.)
Begrænsede pladser. 25 stk. (minimum 12 deltagere). Prisen inkluderer: 1 times yoga, 1/2 times afspænding/meditation og 1/2 times socialt arrangement med lækker frugt, nødder, the og kaffe efterfølgende. Hvis vejret skulle være smådårligt, sætter vi en stor teltpavillon op.
Medbring: Yogamåtte og praktisk varmt tøj (passende til vejret) samt et tæppe til efterfølgende afspænding. Du kan evt medbringe badetøj og håndklæde. (mulighed for dyp/svømmetur ved lok: St- Økksø og Madum) ...har du ikke egen yogamåtte, så har vi ekstra.
Tidspunkt: klokken 10 alle dage
Tilmelding: Skriv dato du ønsker at deltage i din mobilpay overførsel til 40809034. Din betaling er kvittering, og vi melder ud, hvis eventet er udsolgt.
---------------------------------------
OBS! du er først tilmeldt, når du har overført beløbet til mobilpay 40809034 (skriv dato du ønsker at deltage, når du overfører).
Aflysning: Da vi arbejder i naturen, er nogle ting ude af vores hænder. Der er derfor få vejrforhold kan gøre at turen bliver aflyst, dette er bl.a. er torden, da vi går i skov, stormflod, samt storm, og isslag. Dette er for alles sikkerhed. Der vil i tilfælde af vejrforholdsaflysning, IKKE blive refunderet, da alt bliver indkøbt før på dagen.
Refundering: Der refunderes ikke ved aflysning eller udeblivelse, da det er et arrangement med begrænset pladser.