Gå til indhold
©  Foto:

DGI Trailseries med Rold Skov MTB

Fredag den 21. april kl. 15.00-19.00

Er du til fart på nedkørslerne og hygge med vennerne på opkørslerne, så er DGI Trailseries lige noget for dig! Rold Skov MTB inviterer til DGI Trailseries. Rold er en af Danmarks absolut bedste mountainbikedestinationer. Området byder på en fantastisk smuk natur kombineret med kilometervis af fede MTB-spor. Sporet er specielt kendt for lange fede nedkørsler, så det er perfekt til en afdeling af Trailseries.

Alle kan være med 
Løbet er for alle, og løbet foregår på den blå rute i skoven. Du kender muligvis ruten allerede, ellers har du mulighed for at øve dig på den inden løbet. Men det er absolut ikke et krav, for det er hyggen og det sociale element, der er i centrum. Vi benytter primært de officielle nedkørsler, og dem udenfor vil IKKE byde på voldsomme overraskelser.

Til de ryttere der ønsker sig lidt ekstra udfordringer på turen, kan de tilmelde sig i sportsklassen. Deltagere i sportsklassen, skal man OGSÅ kører røde nedkørsler og måske enkelte uden for de officielle spor. Man kan dog sagtens køre i samme gruppe som deltagere i motionsklassen, da alle sporene mødes igen.

Læs mere og tilmeld dig DGI Trailseries her. 

Share your wonders: