Gå til indhold
©  Foto:

Det Store Byttermarked

Søndag den 26. marts kl. 10.00-15.00

Nyt er yt - kom og byt ved det store byttemarked!

Så er det igen tid til at gennemrode klædeskab og loftrum for ting, der ikke længere er brug for. For din genbo eller en vildt fremmed står måske og savner lige netop den kjole eller den lampe, som du er blevet træt af. Det store byttemarked i Skørping er blevet en fast tradition under de årlige Klima Rebild-kampagner, og i år bliver dørene til bytte-paradiset i KulturStationens store sal slået op søndag den 26. marts kl. 10.

Byttemarkedet er en hyggelig, social, miljøvenlig og gratis begivenhed – det er der mange, der allerede har opdaget.

Man medbringer det, man vil forære væk. Ved indgangen forklarer frivillige, hvordan bytteriet foregår, og viser hvor det medbragte tøj, bøger, sko, elektronik osv. skal placeres. Derefter kan man gå på skattejagt i de andre gæsters aflagte ting og tage det med hjem, som man kan få glæde af.

I år er der særligt fokus på børnefamilierne. Ved siden af børnehjørnet, hvor børn bytter legetøj indretter Foreningen ”Rødderne” et krea-område, hvor de hjælper børnefamilierne med at skabe nyt af gammelt. Den musikalske underholdning bliver også børnevenlig og leveres i år af ”Musikbanditterne”.

Det er vigtigt for arrangørerne, at dagen er hyggelig og sjov, men det centrale er at sætte fokus på konsekvenserne af danskernes store forbrug og at fremmer genbrugstanken.

I salen vil der være en lille cafe, hvor bytte-gæsterne kan købe kaffe, the, øl, sodavand kager og ostemadder. Cafeen er det eneste sted, hvor pungen skal op af lommen.

Pris: Gratis og uden tilmelding
Arrangør: Skørping borgerforening, Bedsteforældrenes Klimaaktion, Foreningen Rødderne, Kulturstationen og Danmarks Naturfredningsforening Rebild

Share your wonders: