RebildPorten

AFLYST - Naturrefugium Retreat i Rold skov og Rebild Bakker

Mærk livet i skovens dybe stille ro i forbindelse med Kr. Himmelfart. 

Torsdag den 13. maj kl. 09:00 til fredag den 14. maj 2021 kl. 17:00

Har du behov for nydelse, udsyn, og skønne sanselige input. At mærk livet i roligt tempo langt væk fra hverdagens stress og teknologi.

Så har du her muligheden for en en velfortjent pause. En unik mulighed for 2 dage i zen og tæt kontakt med naturen. 2 dage hvor du finder ro i krop og sind i naturens rytme og smukke favntag.

Thuri og Henrik tilbyder en uforglemmelig oplevelse, hvor der er sørget for mad, overnatning og alt det praktiske så du kan fordybe dig i velvære forkælet af skovens smukke farver, dufte og dyreliv i noget af Danmarks smukkeste natur.

Retreatet indhold:

 • Introduktion til skoven og dyrene.
 • Guidede stillevandringer i kuperet terræn.
 • Skovmeditationer.
 • Skovbad (uden vand) inspireret af japanske afstressende Shinrin Yoku.
 • Naturfortællinger.
 • Naturnydning i zen hvor vi skaber rammen for ro i krop og tanker.
 • Helt tæt på naturen – både den indeni og den omkring dig.
 • Naturfordybelse og Naturnydning.

Lokation naturbasen:
Lige ud til en lille blomstereng i et afsides hjørne af skoven, ligger vores dejlige naturbase. Her er rustikke egetræsborde under sejldug, omkranset af brændestabler, der giver ly og læ. Vinden blæser dog sjældent i naturbasen, der ligger inde i en slugt med høje skråninger omkranset af skov. Ved vores fine bålkøkken, laver vi al den varme mad og koger det frisktappede kildevand fra Skillingbro kilden til brygning af både kaffe og te.

Overnatning:
De svævende telte er opspændt mellem træerne på den skovklædte skråning langs blomsterengen, lidt derfra i fredfyldte skovlommer. Hvert telt har sit eget sted, og når vejret er tørt, kan du ligge der uden oversejlet og kigge lige op i de krogede egetræers gamle kroner. Og fordi du hænger over skovbunden kan du, når mørket falder på, høre skovens dyr lige under dig, have travlt med alle deres gerninger, uden anelse om, hvor faretruende du er nær. På den anden side af naturbasen er vores flytbare muldtoilet. Inde mellem nåletræerne, står det i en lysplet, hvor hyldebuskene og kaprifolien vokser op mellem de væltede træer. Her kan du sidde i stilhed og nyde det vilde krat, der omgiver dig. Hvem skulle tro at et toiletbesøg kan blive en naturoplevelse, som du kan huske.

Vi benytter Tentsile Stingray 3.0 telte. Indrettet så tre personer ligger med hovedet mod hvert sit hjørne. Teltets sider er godt 4m lange og du kan ligge med ansigt i god afstand fra øvrige personer. Der er tre hængende “celler” i selve underlaget, som gør at du ligger i hver sin form for hængekøje. Du ligger stabilt i din egen celle og kan ikke rulle over til andre i teltet. Det er dog ikke mere hængekøje end at du nemt kan vende dig og endda ligge på maven. I hvert hjørne er der et net til ejendele, ligesom der under teltet er tre net til fodtøj. Trekanten i midten er en fælles ind- og udgang. Hver person har derudover sin egen ind- og udgang i siden af det udspændte myggenet. Der er vandtæt oversejl til teltet, som nemt klikkes på, hvis vejret er vådt eller temperaturen er for lav.  

Se illustration og billede af telt øverst blandt billeder.

Forplejning:
Retreat er inkl. fuld forplejning. Mad over bål af lækre lokale råvarer.

 • 2 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 2 x aftensmad

Allergier: Oplys om evt. allergi ved tilmelding.


Dine guider:

Henrik Bjerg/ 
Naturformidler og guide fra Naturophold i Rold Skov i Rold. 

Thuri Kledal/
Nordisk Skovbadsekspert og naturterapeut fra Naturrefugium

Billettyper & priser:
Se booking 

Tilmelding:
Sidste frist for tilmelding - 2.maj 2021. Tilmelding er bindende.

Aldersgrænse:
Min. 18 år

Antal deltagere:
Max 12 personer.

OBS!
Der kan være steder i området uden mobildækning.

Deltagelse er på eget ansvar.