RebildPorten

20 km vandretur i Rold Skov inkl. lækker frokost

Lørdag den 25. juli 2021 kl. 9:00 - 17:00
 
Turen går til Rold Skov, et morænelandskab med smuk natur, bølgende bakker og store variation i plantearter. På denne tur, har du mulighed for at opleve meget mere end blot Rebild Bakker, for Rold Skov og området omkring, rummer på så meget mere. På denne enestående tur får du mulighed for at opleve både lille blåkilde og store blåkilde, 2 enestående naturfænomener som udspiller sig lige i Rold Skov. Særligt store blåkilde er et fantastisk syn, med det helt blå klare vand, og fornemmelsen af at vandet koger på bunden.
 

Halvvejs på turen, har vi sørget for en lækker frokost. Vi nyder pausen og frokost midt i skoven. Herefter vi går videre på den sidste del af ruten.
 
Æ
Turen er på 20 km i blandet terræn, og den kommer til at tage cirka 8 timer inklusive pauser. Noget af turen er kuperet, mens andre strækninger er mere flade. Generelt er turen meget varierende, og det er virkelig en oplevelse at se et stykke af Danmark på den måde.
 
?
Alle i nogenlunde fysisk form. Terrænet er udfordrende flere steder og der er mange stigninger på ruten, hvilket man skal være forberedt på. Men vi går som en gruppe og i et tempo de fleste i nogenlunde form kan være med på (En gennemsnitsfart på ca. 3-4 km/t).
Turen er en oplevelsestur og tempoet er derfor ikke nødvendigvis højt. Vi går i et frisk tempo, men så hele gruppen kan følge med.
 
?
Ja - det må du meget gerne. Du skal være opmærksom på, at hunden skal være i snor under hele turen og at du naturligvis selv skal holde øje med den.
Vi passerer indhegninger med dyr, hvor der er færiste, som dyr normalt ikke kan passere, derfor skal hunden muligvis løftes over.
 
?
Du får en guidet tur på Rebild bakker ruten, med en guide der kender området og kender historierne i området, samt en lækker frokostmenu. Hvis du tidligere har været med på vores 10-km tur i Rebild Bakker, så er denne tur særlig oplagt, da du får en bredere fortælling om området omkring Rebild Bakker.
Desuden er turen sammen med mange andre glade deltagere. Der er en fed stemning på turene og du får en god historie om de forskellige seværdigheder vi kommer forbi. Alt dette får du for 349 kr. + billetgebyr.
 

Tilmelding er først gældende ved køb af billetter - det er ikke nødvendigt at medbringe billetterne fysisk, men man kan blot vise dem på sin telefon.
Turen kan aflyses indtil 48 timer før start hvis der er for få deltagere - Aflysninger sendes på sms til det nummer der er brugt ved bestilling.
Vi mødes på adressen ved RebildPorten på Rebildvej 25A, 9520 Skørping. Det er også her vi ender vores tur, og der er rig mulighed for parkering. Turen starter kl. 9.00 så vær der gerne 5-10 min inden. Vi forventer at være retur ved RebildPorten omkring kl. 17:00 (Sluttidspunktet er vejledende, og afhænger af gruppens tempo)
 

- Vand (Husk du kan fylde op ved nogle af kilderne)
- Rygsæk
- Snacks til turen
- Beklædning efter vejret
- Evt. tørre sokker.
Derudover anbefaler vi at du klæder dig på i flere lag, så du undervejs kan justere din påklædning alt efter vejret.
Bemærk! Der er ingen toiletter undervejs på ruten, kun ved RebildPorten.
 
Sted:
RebildPorten
Rebildvej 25a, 9520 Skørping
 
Pris:
359 kr. pr. deltager
 
Tilmelding: