Røverstuen mad

Køb take away - Støt lokalt

Photo: RebildPorten

I disse Corona-tider skal du beskytte dig selv - men du kan stadig være med til at støtte lokalt. Mange steder i Rebild kan du hente lækker take away, som du kan nyde hjemme sammen med familien. 

Herunder kan du finde en samlet liste over stederne i Rebild hvor du kan finde take away eller støtte de lokale gårdbutikker. 

Listen er ikke udtømmende. Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi opdaterer listen i takt med at vi modtager informationer om ændringer.  

Take away:

Bagtanker

Semi-fast food med hjemmebagt, økologisk surdejsbrød som omdrejningspunkt - prop-fyldt med gluten. Vi leger med maden og bestræber os på at være en levende forretning. Vi forsøger ikke at opfinde eller revolutionere - vi laver bare mad, som vi selv har lyst til at spise og betale for. Læs mere på deres hjemmeside - tryk her

Bella Italia

Den gode råvare, traditionen for det gode håndværk og lækre velsmagende retter, er elementer som er dybt integreret i vores identitet.. Specielle åbningstider for take-away kl. 15-21. Find deres menukort her. Den gode råvare, traditionen for det gode håndværk og lækre velsmagende retter, er elementer som er dybt integreret i vores identitet.

Mosskovpavillonen

Med et køkken der har rødder i Fransk Gastronomi og Dansk Kogekunst byder Restaurant Mosskovpavillonen velkommen til den gode smags-oplevelse. Læs mere om derestake away her.

Papas Pizza, Skørping

Papas Pizza og Kebab House's dygtige tjenere og kokke er på arbejde hver dag for at lave ekstra lækkert mad til at gøre disse dage lidt bedre. Find menukort og åbningstider på deres hjemmeside her.  

Rebildhus

Et godt køkken, som servere lækker take away - prøv fx. dagens ret. Men følg med på deres Facebook-side eller læs deres menukort her.

Røverstuen

Røverstuen er en traditionel restaurant, hvor lokalerne danner den hyggelig ramme om fortællingen om røverne fra Rold. Maden er veltilberedt med gode primært danske og lokale råvarer. Følg med på Røverstuens Facebook her, og hele take away-kortet kan du finde her

St. Binderup Kro 

En af Danmarks mest autentiske kroer som laver god dansk mad som take away. Læs om deres tilbud på Facebook eller hjemmeside

Suldrup Kro

Madmæssigt fornyer vi os hele tiden, men glemmer ikke de gamle dyder. Læs mere om deres tilbud på Facebook her. Eller find mere information på Suldrup Kro's hjemmeside. 

Terndrup Kro

Restauranten på Terndrup Kro tilbyder vel tilberedt mad, produceret af de bedste råvarer. Vi tilbyder traditionel dansk kro mad og til enhver lejlighed. Følg alle tilbuddene på deres Facebook-side ved at trykke her. Eller læs mere på deres hjemmeside her. 

Gårdbutikker:

Guldbæk Vingård - Gårdsalg

Det har altid været hyggeligt at få en god vinsnak i kælderen med vores kunder, men det går jo ikke lige for tiden. Du kan dog stadig købe vores vin, direkte her på vingården, nemlig sådan: 1) ring eller skriv om hvad du har brug for, og hvornår du gerne vil afhente vinen 2) Din vin vil være placeret uden for vineriet i trådkurven - med dit navn på posen/kassen, 3) snup vinen og check at der er det du har bestilt og overføre beløbet med mobilPay. (nummeret står på både følgesedlen og på en label på døren). Læs mere på Facebook eller deres hjemmeside

Krastrupsøgaard Gårdbutik

Krastrupsøgaard har en velassorteret slagterbutik. I butikken kan jeg tilbyde alt indenfor fersk oksekød, svinekød, lammekød og kød fra uldsvin, fjerkræ, pølser & pålæg, røgvarer … og mange færdigretter. Butikslokale og slagteri støder op til hinanden. Læs mere om deres take away, fryseretter med mere på Facebook eller hjemmeside

Rebildcentrets Gårdbutik – drive-in udlevering

Vil du gerne have lamme- eller oksekød til fryseren? Måske lam til påsken? (Vi har lige fået rigtig meget lammekød hjem.)
Men er du ikke helt tryg ved at tage i en fysisk butik? Læs mere om hvordan på Rebildcentret Gårdbutiks Facebookside her.