Gå til indhold
Vanddunk fyldes ved Ravnkilden vandring

Vandringens Dag i Rebild

23.2.2022
Foto: RebildPorten, Outdoordenmark, Jeppe Svendsen (ophavsret købt)

Lørdag den 19. marts 2022 danner Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov rammen for en dag i vandringens tegn. Med hele 10 guidede ture i løbet af dagen, som har forskellige længder og temaer, er der noget på programmet for enhver smag

Det er kun blevet mere populært at være udendørs efter corona, og det har influeret på natur og outdoor livet, som kan nydes i Rebild Bakker og Rold Skov. RebildPorten har de seneste år arrangeret en årlig “Vandringsweekend”. Denne begivenhed er også på programmet i 2022 - men løber først af stablen til efteråret. I 2022 bliver der således ydermere en mindre forårs udgave - “Vandringens Dag”. Områdets dygtige guider har budt ind med forskellige ture, så vi kan præsentere hele 10 guidede ture “Vandringens dag” - Lørdag den 19. marts.

Der vil blandt andet være mulighed for at deltage i en guidet tur om “Rebild Bakkers natur, kultur og historie”, hvor der er fokus på nogle af de skelsættende begivenheder, som området har gennemgået i tidens løb. Derudover er der gående foredrag ved Koldkrigsmuseet REGAN Vest, som afvikles af Nordjyske museer, der står for åbningen af regeringsanlægget senere på året.

Specielt for børnefamilier

Til “Vandringens Dag” vil der også være mulighed for at børnefamilier, kan komme på en fælles guidet tur. Blandt andet en “Oplevelsestur i bakkerne for børnefamilier”. Her kan man komme på en lille 3 km. tur, der går igennem Ravnkilden med dens rindende klare og rene vand, som er en drikbar kilde i området. For de lidt større børn er der en familievandretur omkring Gravlev Sø, hvor nogle af områdets andre kilder bliver besøgt - blandt andre Gravlev Kilde.

Mange flere oplevelser…

Foruden de nævnte vandreture, er der eksempelvis også mulighed for at tage på vandretur med “skovbad”. Her vil der være mulighed for at indstille fokus på balance i livet og finde den indre ro.

Se hele programmet for Vandringens Dag:
https://www.rebildporten.dk/rebild/planlaeg-din-tur/vandringens-dag-gdk1129644

Tilmeld dig en af de spændende ture lørdag den 19. marts og ta’ ud i Rebilds natur, som byder på oplevelser for alle. Vi ses i Rebild, Rebild Bakker og Rold skov.

Alexander Sejr Poulsen
Eventkoordinatorelev

Eventkoordinatorelev

aspo@rebild.dk

Mobil:+45 25105768

Pernille Mulvad Møller
Destinationsudvikler

Destinationsudvikler (Web og -eventansvarlig)

pmmo@rebild.dk

Mobil:+45 22607289

Share your wonders: