Opera i Rebild

For fuld musik i det fri

23.7.2021
Foto: RebildPorten

Sommeren er over os, og selvom du ikke kan komme til festival i år, bliver der alligevel mulighed for at høre musik i det fri og under åben himmel, når området i og omkring Rebild inviterer til koncerter og musikalske oplevelser hele august.

Opera i Rebild

Traditionens tro er der Opera i Rebild den anden søndag i august - søndag den 8. august.

Vi, i bestyrelsen, glæder os vildt til at få folk på pladsen igen, høre den skønne musik og i det hele taget være sammen med en masse andre operaelskere. Der er lagt op til en fantastisk oplevelse med verdensstjerner og selvfølgelig Preben Kristensen som sprudlende konferencier med en overraskelse i ærmet

udtaler bestyrelsesmedlem Susanne Sangill. Til årets opera kan du møde både danske og udenlandske solister, Opera-kor og Aalborg Symfoniorkester. Du skal dog skynde dig at få købt billet, da billetsalget er gået over al forventning.

De første 800 billetter blev revet væk på under en uge. Heldigvis blev restriktionerne efterfølgende lempet, så vi nu har sat samme antal billetter i salg som normalt, og her går det også strygende. Det er helt tydeligt at folk trænger til at komme ud og opleve levende kunst og kultur efter den lange tid med kun digitale medier

Koncerter på stribe

Udover operaen ved Rebild National Park invitere Rebild kommune gæster til tre gratis koncerter, to bliver afvikles ved indgangen til Rebild National Park og den tredje ved Stubhuset i Støvring. Koncerterne afholdes i samarbejde med KulturKANten, Nordjyllands Kulturaftale. KulturKANten står bag en lang række koncerter i hele Nordjylland, primært med Nordjyske artister. I Rebild kommune vil du kunne høre Én Mand Stærk den 21. august, Souvenirs den 28. august og Vingard den 29. august. Alle koncerterne vil være gratis, så tag gerne venner og familie med til hyggelige koncerter i smukke, udendørs rammer.

Pernille Mulvad Møller
Destinationsudvikler og eventkoordinator

Destinationsudvikler (Eventansvarlig)

pmmo@rebild.dk

Mobil:+45 22607289