Løbere til Triatlandløbet

Triatlandløbet 2022: Det sociale, det aktive og naturen går op i en højere enhed

1.7.2022
Foto: Mathies Damsgaard Brinkmann

Efter to års pause bliver der igen mulighed for at dyrke fællesskabet med kollegaer, holdkammerater og venner i det smukke Triatland Rebild. Løbet finder sted onsdag den 17. august klokken 17-20 i Rold Skov.

Triatlandløbet er et socialt motionsarrangement, som afholdes i Rold Skov for private og offentlige arbejdspladser, klubber, familier og andre grupper. Alle kan være med, uanset niveau, og der er mulighed for at vælge en gå- eller løberute.

Udover selve løbet vil der, traditionen tro, være lækker mad og drikke, som efterfølgende kan nydes i fællesskab med god tid til netværk og hygge.

Borgmester Jesper Greth glæder sig over, at vi endelig kan samles og nyde de smukke omgivelser omkring Rold Skov og Rebild Bakker og udtaler:

– Det er en fantastisk mulighed for både fysisk aktivitet og socialt samvær med kolleger, familie eller venner ude i den natur, som jo betyder så meget for vores kommune. Derfor er jeg også rigtig glad for, at det igen efter coronaen tegner til at Triatlandløbet bliver et tilløbsstykke. Dette hvad enten man deltager som løber gående eller bare er til det sociale samvær.

Fællesskabsfølelsen og det sociale er i centrum

Alle deltagere sendes af sted samtidigt. Og da ruterne for løbende og gående er af forskellig længde, betyder det at de kommer i mål nogenlunde samtidigt, hvilket er anderledes end de typiske hold-stafetløb.

Det er foreningen Skovløberne Rold, der arrangerer løbet, og Anne Voss fra foreningen forklarer om rammerne:

– På græsplænen bag Skørping Skole vil der efter løbet blive rig lejlighed til at få en god snak og netværke med andre deltagere og måske skabe nye venskaber og kontakter. Under alle omstændigheder står der en sund og nærende omgang sommerret med kylling, grønsager og pasta samt surdejsbrød på menuen. Så selv om der vil blive brændt kalorier af på dagen, så garanterer vi, at depoterne efterfølgende vil blive fyldt op, slutter hun.

Pernille Mulvad Møller
Destinationsudvikler og eventkoordinator

Destinationsudvikler (Eventansvarlig)

pmmo@rebild.dk

Mobil:+45 22607289